Russell Brand minden leszbikussal lefeküdne, csak azért, hogy tesztelje szexuális beállítottságukat.

Őrült dolgot vett a fejébe Russell Brand. A brit komikus egy reggeli rádióműsorban azt mondta: minden leszbikussal kipróbálná a szexet, hogy tesztelje őket. A csípős mondat azután csúszott ki a száján, hogy előzőleg arról faggatták: igaz-e, hogy a televíziós Clare Baldinggal flörtölt.

Forrás: AFP

A színész erre visszakérdezett: "Ő nem leszbikus?" Majd folytatta: addig szeretné csapni a szelet ezeknek a nőknek, amíg az ország összes ilyen kapcsolatát ki nem próbálta. "Addig nem nyugszom, amíg minden leszbikus kapcsolatot tönkre nem tesz egy kellemetlen, essexi fiú." Amikor azonban volt felesége, Katy Perry került szóba, elvesztette a humorérzékét, és nem akart beszélni róla.

 

Deminek új bikája van és Russell Branddel kavarhttp://www.life.hu/szeress/20130131-demi-moore-russel-branddel-jogazik-es-uj-fijuja-van-piero.html Szeretőjével kapta rajta pasiját Katy Perryhttp://www.life.hu/szeress/20130331-katy-perry-enekesnot-megcsalta-john-mayer-es-lebukott-ezert-szakitott.html Vége - megint szakított Katy Perry és szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20130320-katy-perry-enekesno-es-john-mayer-ismet-szakitottak.html Katy Perry ujjára máris gyűrűt húztakhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-katy-perry-enekesno-ujjara-maris-gyurut-huzott-valentinnap-alkalmabol-baratja.html