Több hónapig utazgat a romantikos Katinka

hajóút luxus Kunovics Katinka magyarok énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hónapon át élvezheti egy luxus tengerjáró atmoszféráját az ex-romantikos Kunovics Katinka. Az énekesnő októberig hajózgat Európa legszebb városai között - tudta meg a Life.hu.

Két bőröndbe belezsúfolta az életét, és hajóra szállt Kunovics Katinka, a Romantic együttes egykori énekesnője. A Splendida nevű tengerjárón kapott énekesnői állást, egy olyan hajón, ahol egyre több a magyar utas. Ők nagy lelkesedéssel fedezik fel az ismerős arcot a jazzbárban és töltik az énekesnővel ez estéjüket. Hiába kérlelik, Katinka nem énekelhet magyarul még nekik sem.

Forrás: Facebook/Kunovics Katinka
Forrás: Facebook/Kunovics Katinka

"Fél évig leszek ezen a hajón, nagyon élvezem. Minden kikötőben kiszállhatunk, ilyenkor igyekszem a tengerpartra. Spanyolország a kedvencem. Sok magyar van a hajón, ők minden este meghallgatják az angol nyelven előadott dalaimat. Örülök, hogy találkozhatok a honfitársaimmal, sok szeretettel várok mindenkit a hajón" - üzent Katinka, akit éppen Civitavecchiában értünk el.

Nem tart a konkurenciától a dögös vöröshttp://www.life.hu/legykepben/20130705-orosz-barbara-musorvezeto-mediabirodalmat-epit-es-nem-tart-a-voros.htmlSörhasat növesztett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20130705-palvin-barbi-magyar-modell-egy-pocakkitolos-kepet-poszolt-magarol-a.htmlFocistának állt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-szunai-linda-a-2011es-miss-world-hungary-gyoztese-jol-focizik.htmlBaywatch-lánynak öltözött Magdi anyushttp://www.life.hu/legykepben/20130703-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyusbaywatchlanykent-domborit-egy-reklam-kifigurazasaban.htmlKislányt vár Kovács Patríciahttp://www.life.hu/legykepben/20130705-kovacs-patricia-szineszno-ferje-gusztos-peter-tett-kozze-az-oromhirt.htmlNekimentek a megasztáros énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130704-kallay-saunders-andras-enekest-betamadtak.htmlÉvekig bujkált a rendőrök elől Joehttp://www.life.hu/legykepben/20130705-joe-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-evekig-bujkalt-a-rendorok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.