Nem akar már hazaköltözni Kölnből a Megatánc egykori sztárja, akinek karrierje kezd igazán beindulni.

Zizi két éve költözött Kölnbe, miután elvált sportoló férjétől, Margl Tamástól. A lány helyet kapott DJ Bobo show-jában, nemrég pedig sikerrel szerepelt a Got To Dance című tehetségkutató műsorban és országos ismertséget szerzett.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Karrierje felszálló ágban van, tánctanárként és táncosként is dolgozik, így hát érthető, hogy nem akar hazaköltözni. Sőt, az sem zavarja, hogy jelenleg nincs párja: boldogan él a nyüzsgő városban, haza sem akar jönni, itt képzeli el hosszú távon a jövőjét. "Imádom ezt a multikulti nagyvárost. Az emberek elégedettek, kedvesek, nem politizálnak. Itt szeretnék maradandót alkotni, és családot alapítani" - mondta a Blikknek Zita.

Nem ment el édesapja esküvőjére Beyoncéhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-beyonce-enekesno-nem-ment-el-edesapja-mathew-knowles-eskuvojere.html Emléktáblát kapott Erőss Zsolt a Békás-szorosbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-eross-zsolt-elhunyt-hegymaszo-emlekere-emlektablat-avattak-a-bekasszorosban.html Falusi Mariann: "Peti a társam"http://www.life.hu/legykepben/20130705-falusi-mariann-a-padodo-enekesnoje-kutyajaval-alszik.html