Palvin Barbara négy napig mulatott a Balaton Soundon barátnőjével, egy másik világhírű topmodellel, Stella Maxwell-lel - tudta meg a Life.hu.

Palvin Barbara elhozta legjobb barátnőjét, a szintén topmodell Stella Maxwellt Zamárdiba, hogy megmutassa neki, milyen is a Legjobb Európai Középméretű Fesztivál díját elnyert Balaton Sound. A szőke modell nem először járt hazánkban, a 2013-as újévet is Stellával együtt köszöntötték Budapesten.

Forrás: Life.hu

"Tavaly csak egy napra jöttem el a fesztiválra, idén mind a négy napot itt töltöm. Nagy társasággal érkeztem, köztük van Stella is, aki egyenesen Új-Zélandról repült ide, hogy a magyar tengernél mulathasson velem. Jól kitombolom magamat, hajnalban járunk haza, de hát szingli vagyok, megtehetem, és akár egy kedves fiúra is rábukkanhatok. Nagyon nem akartam magam álcázni, csak egy baseballsapkát húztam fel, hiába, felismernek így is. De nem zavar, ha mindenki fotózkodni akar velem, szívesen megteszem. Előbb-utóbb annyit isznak a fesztiválozók, hogy abbahagyják a közös pózolást" - nevetett a gyakran bugyit villantó Barbara, aki egy különleges helyen, egy hajón szállt meg.

Forrás: Life.hu

Sátrastól dobták ki Puskás Petithttp://www.life.hu/legykepben/20130714-puskas-peti-szineszt-kidobtak-satraval-egyutt-egy-kertbol.html Túl heves volt a zenész - Leszakadt az ágy alattahttp://www.life.hu/legykepben/20130712-az-irigy-honaljmirigy-tagjai-sipos-peti-sipos-tomi-es-kabai.html Kerülték egymást Tornóczky pasijaihttp://www.life.hu/legykepben/20130713-tornoczky-anita-a-balaton-soundon-szorakozott-ott-volt-ferje-es.html Öngyilkos lett az Indul a bakterház főhőse - Megszólal Haumann Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130713-olvaszto-imre-az-indul-a-bakterhaz-cimu-film-fohose-ongyilkos.html Szokatlan módon lazul Danny Bluehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-danny-blue-illuzionista-nem-iszik-alkoholt.html Kirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.html