Rendőrök vitték el Konta Barbara férjét

börtön Barátok közt Konta Barbara sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlott a Barátok közt egykori sztárjának élete. A férje, N. Norbert focista előzetes letartóztatásba került a bundabotrány miatt.

Konta Barbara férje, N. Norbert focista is érintett lehet a bundabotrányban. A 32 éves férfit szerdán edzőtáborból vitték el bilincsben a rendőrök, és azóta előzetes letartóztatásban van.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"N. Norbert jelenleg őrizet alatt áll, fogdán van. Legkésőbb holnap délelőttig, azaz az őrizetbe vételétől számított hetvenkét óra leteltéig döntés születik arról, hogy elrendelik-e az előzetes letartóztatását, vagy szabadlábon védekezhet a felhozott vádak ellen" - mondta a Borsnak dr. Nagy Andrea sajtószóvivő.

A Barátok közt egykori sztárja most különösen nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül maradt az ötéves kislányukkal, Mirával. Még ha a férjét fel is mentenék, az MLSZ még mindig dönthet úgy, hogy nem folytathatja a sportolói pályafutását.

A Life.hu megkereste Konta Barbarát, aki azonban nem kívánt nyilatkozni az ügyről, és azzal tette le a telefont, hogy fontos hívást vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.