"Már érinthetetlen, mégis mindenki őt akarja"

Videolife házasság esküvői ruha Lakatos Márk Én is menyasszony vagyok menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy menyasszony mindig a legszebb, de azért menyasszony és menyasszony között is van különbség. A Life.hu riportere az Én is menyasszony vagyok legújabb részének forgatásán Lakatos Márkot kérdezte a témáról. A stylist megválaszolta azt az egyszerű kérdést, mitől is lesz valaki jó menyasszony.
http://videa.hu/player?v=rbN8tXkjZD8WcqoJ

Klasszikus vagy extrém? - Cipők menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-kalsszikus-extrem-szines-balerina-cipok-menyaszonyoknak-eskuvore.htmlÚj menyasszonyi trend hódíthttp://www.life.hu/szepulj/20130619-lifenight-pikans-az-uj-menyasszonyi-trend-boudoir-fotoparti.htmlBizarr óvszerruha, nem menyasszonyoknak!http://www.life.hu/gyogyulj/20130612-lifenight-ovszerbol-keszitettek-eskuvoi-ruhat.htmlMenyasszony lett a gyönyörű énekesnőbőlhttp://www.life.hu/szeress/20130408-frankie-sandfordot-a-saturdays-enekesnojet-eljegyezte-focista-pasija-wayne-bridge.htmlMenyasszony lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-palvin-barbi-modell-menyasszonyi-ruhaba-bujt-mert-a-rosa-clara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.