fashion week fotózás meztelen LifeNight pikáns menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns fotózással egybekötött bulizással ünnepelnek a bevállalós leendő arák és még bevállalósabb barátnőik.

Bár a lánybúcsúk mit sem veszítettek népszerűségükből, most mégis új trendhullám ütötte fel a fejét a leendő arák között. A bevállalósabb menyasszonyok és barátnőik a nagy nap előtt egy úgynevezett boudoir fotópartin vesznek részt, ahol meztelenül vagy félmeztelenül örökítik meg magukat az utókornak.

Forrás: www.celimagesprovocateur.com
Forrás: www.celimagesprovocateur.com

A merész fotózás célja nem más, mint a barátság és a nőiesség megünneplése, de akad, aki élete valamely nagy eseményének (eljegyzés, terhesség stb.) tiszteletére szervez boudoir partit. "Sok lány az erkölcsi támogatás miatt hozza el a barátnőit egy-egy pikáns boudoir fotózásra. Ezért gondoltam: mi lenne, ha az egész csapatot lefotóznám?" - mesélte a New York Postnak Cahtrine Leonard fényképész, aki több hasonló hangulatú fotózáson van már túl.

Forrás: www.celimagesprovocateur.com
Forrás: www.celimagesprovocateur.com

Egy ilyen alkalom 400-500 dollár körül mozog, amely magába foglalja a fodrászt, sminkest és természetesen a fotózáshoz biztosítandó egyéb kellékeket is. A leendő ara és barátnői pedig akár ételt-italt is hozhatnak, így szórakoznak a pikáns, sokszor bensőséges képek elkészülése közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.