Simon Cowell barát mentor tehetségkutató házas kellemetlen helyzet állapotos X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Factor tehetségkutatók atyja, és zsűritagja lefeküdt a barátja feleségével, akit teherbe is ejtett.

Az eddig megrögzött agglegény, Simon Cowell élete hamarosan teljesen megváltozik majd. Az X-Factor tehetségkutató atyja és zsűritagja ugyanis lefeküdt az egyik legjobb barátjának feleségével, akit teherbe is ejtett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kellemetlen helyzet pikantériája, hogy a 36 éves Lauren Silverman még mindig a felesége egy New York-i ingatlanokkal foglalkozó milliomos üzletembernek. Simon leendő gyermekének az anyja igaz már egy ideje külön él férjétől, de hivatalosan még nem váltak el. A pár egy ismerőse szerint a nő jelenleg már terhességének a tizedik hetében jár - írja a UsMagazine.

A legjobb beach-filmek nyárra (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130721-mozi-szorakozas-egy-szal-bikinit-hoztam-el-az-utra.htmlAz ország fele már csak digitálisan tévézhethttp://www.life.hu/szorakozz/20130731-digitalis-atallas-julius-31en-az-orszag-kozepso-reszen-lekapcsoljak.htmlEzért szeretünk szomorú zenét hallgatnihttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-lifenight-boldogabbak-leszunk-a-szomoru-zenetol-ezert-szeretunk-szomoru.htmlRészegen sztriptízelt Kiefer Sutherlandhttp://www.life.hu/szorakozz/20130730-kiefer-sutherland-amerikai-szinesz-reszegen-sztriptizelt-egy-barban.htmlŐk Hollywood legjobban fizetett színésznői az idénhttp://www.life.hu/szorakozz/20130730-ok-hollywood-legjobban-fizetett-szinesznoi-az-iden.htmlMegszólalt a gyászoló Lea Michelehttp://www.life.hu/szorakozz/20130730-cory-monteith-amerikai-szinesz-halala-kapcsan-lea-michele-amerikai-szineszno.htmlFelhagy a színészettel Johnny Depp?http://www.life.hu/szorakozz/20130729-johnny-depp-amerikai-szinesz-abbahagyja-a-szineszetet.htmlSimon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.