Kozsót is elérte a playback-botrány

sláger Ámokfutók playback Megasztár Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012 ősze után újabb playback-botrány robbanhat ki. A szereplők ezúttal a magyar dalszerző-énekes-producer Kozsó, szerelme Keira, a Megasztárban megismert énekesnő, Kovács Tímea és a Szomorú szamuráj.

Nemrég került fel a legnagyobb videomegosztó oldalra a Szomorú szamuráj című Ámokfutók sláger 2013-as verziója. A videóban az látszik, hogy az Ámokfutók egyik tagja, Keira énekel, aki Kozsó szerelme, egy másik, barna hajú lány pedig vokálozik. Valójában ebben a verzióban egyik lány hangja sem hallatszik, írja a Blikk. Ahogy az 1995-ös, eredeti verzióban, úgy a 2013-asban is állítólag az eredeti énekesnő, Kovács Timi énekel, akivel Kozsó nagyjából tíz éve nem dolgozik együtt.

A Megasztárban megismert Kovács Timi azt nyilatkozta a lapnak, meglepődött, hogy hallja a hangját, de közben más van ott helyette. "Erről nem volt szó, nem tudtam, hogy a későbbiekben ez így lesz. Anno dolgoztunk együtt, én felénekeltem ezt a dalt, és együtt mentünk a turnékra. Egyelőre még nem tettem lépéseket, először szeretném ezt Kozsóval megbeszélni. Jó lenne elérni őt, hogy megtudjam, mi újság. Utána annak fényében fogok cselekedni, amit mond. Remélem, hogy sikerül dűlőre jutnunk" - nyilatkozta a lány.

2012 őszén már egyszer kirobbant a playback-botrány. A sort a Voice egyik indulója, Czerovszky Heni kezdte vallomásával, majd az X-Faktor akkori mentora, Keresztes Ildikó is elmesélte, melyik együtteseknek vállaltak béréneklést és kik voltak csak tátogó díszek a színpadon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.