Végső búcsút vettek Olvasztó Imrétől, az ország Bendegúzától szerda délelőtt Budapesten a Megyeri temetőben. A szertartáson csak a családtagok és a közeli barátok vettek részt - tudta meg a Bors.

A legnagyobb titokban, szűk családi és baráti körben temették el Budapesten Olvasztó Imrét. A temető gyászhírei között nem szerepelt a neve, két felnőtt gyermeke, Nikoletta és Roland, valamint felesége bensőségesen szeretett volna elbúcsúzni tőle. Kollégái, az Indul a bakterház legendás színészei nem jelentek meg a temetésen. Az egykori gyerekszínészt urnasírban helyezték végső nyugalomra. Ahogy a Life.hu is megírta, a színész nem akart hároméves kisfiától külön élni, ezért lett öngyilkos július 13-án. Mindössze 46 éves volt. Nyugodjon békében!

 

A tragédia előtt figyelmeztette környezetét Olvasztó Imrehttp://www.life.hu/legykepben/20130715-olvaszto-imre-az-indul-a-bakterhaz-egykori-foszereploje-telefonon-tobb.html Vizes vb - három magyar a mai döntőbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130801-cseh-laszlo-hosszu-katinka-es-jakabos-zsuzsanna-is-eremert-uszik.html Talmácsi Gábor amputáltatta volna a lábáthttp://www.life.hu/legykepben/20130801-talmacsi-gabor-vilagbajnok-motoros-amputaltatta-volna-labat.html Súlyosan beteg kisfiún segít az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130730-esztergalyos-cecilia-magyar-szineszno-sulyosan-beteg-kisfiun-segit.html Fiatalon szülne Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-muri-eniko-magyar-enekesno-megtudta-hogy-mit-tartogat-a-jovoje.html