Döbbenetes, de nem egyedi Szellő István félárván maradt gyermekeinek tragédiája. Három évvel ezelőtt Kamarás Iván színész sorsa alakult hasonlóan.

Kamarás kisfia, a Tormásnak becézett Zalán is félárván maradt, amikor édesanyját két hónap alatt vitte el a gyilkos kór. A színész nem tartotta a kapcsolatot a rá megszólalásig hasonlító, a tragédia idején hétéves kisfiúval, akit csak akkor ismert el sajátjának, miután a DNS-teszt egyértelműen bebizonyította az apaságát.

Forrás: Hajdú D. András - Origo, RTL KLub

Kamarás, ugyanúgy mint Szellő, meglátogatta a kórházban gyermeke édesanyját, akivel a kisfiú születése óta leginkább csak a bíróságon találkozott. A haldokló Katalin megbocsátott Ivánnak, akit az utolsó pillanatig szeretett.

Míg Szellő egykori kedvese, Renáta biztos volt benne, hogy a híradós gondoskodik majd gyermekeiről, Katalin csak titkon remélhette, hogy Kamarás gondját viseli és igazi édesapja lesz a kis Tormásnak. Az ekkortájt Amerikában szárnyait bontogató színész a tragédia után gyakran utazott haza kisebbik gyermekéhez, akit a nő ikertestvére, Eszter fogadott be a családjába. A gyermek és édesapja kapcsolata az elmúlt évek során rendeződött, Kamarásból szerető, gondoskodó édesapa vált, aki igyekszik minél több időt tölteni a kisfiúval. Szellő ikreit, a négyéves Alent és Mannát a híradós sem veszi magához, egyelőre úgy tűnik, hogy őket a keresztszülőkkel közösen fogja nevelni, mivel túl elfoglalt a gyerekneveléshez.

Szilágyi Áron bronzérmet nyert a vívó vb-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130808-szilagyi-aron-kardozo-bronzermes-lett-a-budapesti-mol-vivovilagbajnoksagon.html Naptejjel álcázta magát Hajdu Stevehttp://www.life.hu/legykepben/20130806-hajdu-steve-szinesz-a-balatonon-nyaralt.html Agyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-agyi-infarktust-kapott-notar-mary-a-zambo-jimmydijas-enekesno-.html Nem Szellőre bízta volna az árvákat az édesanyahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-nem-szellore-bizta-volna-gyerekei-neveleset-az-edesanya-szello-istvan.html Robbanás Óbudán - Két holttestet találtakhttp://www.life.hu/legykepben/20130807-robbanas-obudan-talaltak-egy-holttestet-a-mentoalakulatok-a-tormelekek.html Búcsúzik a színháztól és hazájától Ádok Zolihttp://www.life.hu/legykepben/20130807-adok-zoli-enekes-elhagyja-a-szinhazat-es-hazajat-mert-hajon.html Antónia vágta fel az ország cukormentes tortájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-az-orszag-tortaja-2013-magyarorszag-tortaja-milotai-mezes-grillazstorta.html