Nem Szellőre bízta volna az árvákat az édesanya

édesanya ikrek haláleset Szellő István tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellő nem vette magához ikreit a gyermekek édesanyja halála után. A félárván maradt ikreket a keresztszülők nevelik, pedig az édesanya, Naim Renáta másképpen szerette volna.

"Közösen döntöttük el, hogy nálunk legyenek a gyerekek. Két hete leültünk, megbeszéltük, hogyan lesz a legjobb. Nálunk igazi családban nőhetnek fel, mi ajánlottuk fel, hogy ne szakítsuk ki őket a megszokott környezetükből. Sokszor aludtak nálunk, jól érzik itt magukat, minket nagyon jól ismernek, szeretnek. István élettempója nem lenne jó számukra. Esténként, ami a legfontosabb időszak, csak bébiszitter lehetne velük. Itt viszont úgy érezhetik, mintha nyaralnának, ez a legbiztosabb pont számukra. Renáta családja is ezt mondta" - magyarázta a keresztanya, Katalin a Blikknek.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A Bors információi szerint viszont Reni végakarata az volt, hogy ha ő már nem lesz, akkor a vérrokonához, a szintén szíriai származású, jelenleg Amerikában élő unokatestvéréhez és feleségéhez kerüljenek az ikrek, az alig négyéves Alen és Manna. "Ők fiatalok, ráadásul nem lehet gyermekük. Ez a házaspár korábban hazánkban élt, és ismerték, nagyon szerették a gyerekeket. ­Lehet, hogy a történtek után vissza is térnek" - magyarázta a szomszédban élő József, aki feleségével együtt segítette az anyagi gondokkal küzdő anyukát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.