Fülig szerelmes Horváth Tamás, a Csillag születik egykori versenyzője, mégsem örülhet felhőtlenül kapcsolatának, mert azt többen nem nézik jó szemmel. Az énekes fenyegető leveleket kap, amiért tönkretett két családot.

Tamásnak az a bűne, hogy még párkapcsolatban élt, amikor beleszeretett új barátnőjébe, a szintén foglalt Andreába.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Fél évig szeretők voltak, majd miután Andrea lebukott párja előtt, felvállalták kapcsolatukat. "Amikor elmondtam az egykori kedvesemnek, hogy beleszerettem valakibe, tört-zúzott a lakásomban, két pofont is kiosztott, de megérdemeltem, hiszen hibás voltam, sokáig nem mertem elé állni az igazsággal" - mondta a Blikknek Tamás, aki azonban annak ellenére sem nyugodhatott meg, hogy tisztázta a helyzetet. Postaládájába ugyanis rendszeresen érkeznek a fenyegető levelek, amelyek azt állítják, hogy tönkretett két családot, ráadásul régi barátai is elfordulnak tőle, nem köszönnek az utcán. Sokak szemét az is bántja, hogy új kedvese idősebb nála. Az énekest azonban semmi nem zavarja, a történtek ellenére is boldogan vállalja kapcsolatát.

Félmilliót loptak Hobótólhttp://www.life.hu/legykepben/20130828-foldes-laszlo-hobo-magyar-enekes-fel-millio-forintos-gazsijat-loptak.html Fellélegezhetnek a devizaadósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-bankok-csokkentenek-a-devizahitelesek-torlesztoreszleteit.html Fájdalmak közt áll kamerák elé Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130827-szabo-zsofi-magyar-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja-serult-labbal.html Távozik a TV2 programigazgatójahttp://www.life.hu/legykepben/20130827-tavozik-a-tv2-programigazgatoja-kiss-peter.html Tagad a halálos balesetet okozó Rezesováhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-eva-varholikova-rezesova-szlovak-milliardos-birosag-ele-allt-a-vad.html