Kasza Tibi kiakadt Havasra

vita provokáció Havas Henrik visszavágás Kasza Tibi Super TV2 botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tibinek a Super TV2-n látható Kasza! című showműsor felvételén meggyűlt a baja Havas Henrikkel, aki szándékosan provokálta a műsorvezetőt - tudta meg a Life.hu.

Kasza Tibi bár tiszteli Havas Henriket, azt nehezen tűrte, hogy a Tanár úr át akarta venni az irányítást az énekes-dalszerző show-jában. Sokáig jól viselte a csipkelődő provokálást, de egy idő után úgy gondolta, visszavág és megneveli a rakoncátlankodó vendéget.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az egész beszélgetés alatt kedélyesen szurkálódtunk. A Tanár úr ezt annyira élvezte, hogy elkezdett sportot űzni abból, hogy nem hagy szóhoz jutni. Amikor ötödszörre sem tudtam elmondani egy felkonferálást, mert állandóan közbeszólt, elszakadt a cérna nálam" - mesélte Tibi, aki ezután meglepő lépésre szánta el magát. "Úgy döntöttem, vizuális nyomatékot kell adnom az akaratomnak, miszerint a műsornak folytatódnia kell. Fogtam magam és kivonultam a stúdióból, ezzel sokkolva Havast. A tervem bevált, mert utána minden a helyére került. Érdemes lesz megnézni a hétfő esti csatározást, mert régen volt ennyire elemében a Tanár úr" - mosolygott Tibi, akinek előző vendége a szexbotrányhősnő Szepesi Niki volt.

Százezrekért esznek a Hal a tortán sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/20130902-tobb-szazezres-fizetest-kapnak-a-sztarok-a-super-tv2-hal.htmlIsmert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.htmlLilu már látja, kiben van az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130823-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-mar-latja-hogy-kiben-van.htmlKezdődik a suli, változik a közlekedéshttp://www.life.hu/legykepben/20130902-elkezdodott-az-iskola-a-tanevkezdes-miatt-valtozik-a-kozossegi-kozlekedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.