Kasza Tibi kiakadt Havasra

vita provokáció Havas Henrik visszavágás Kasza Tibi Super TV2 botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tibinek a Super TV2-n látható Kasza! című showműsor felvételén meggyűlt a baja Havas Henrikkel, aki szándékosan provokálta a műsorvezetőt - tudta meg a Life.hu.

Kasza Tibi bár tiszteli Havas Henriket, azt nehezen tűrte, hogy a Tanár úr át akarta venni az irányítást az énekes-dalszerző show-jában. Sokáig jól viselte a csipkelődő provokálást, de egy idő után úgy gondolta, visszavág és megneveli a rakoncátlankodó vendéget.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az egész beszélgetés alatt kedélyesen szurkálódtunk. A Tanár úr ezt annyira élvezte, hogy elkezdett sportot űzni abból, hogy nem hagy szóhoz jutni. Amikor ötödszörre sem tudtam elmondani egy felkonferálást, mert állandóan közbeszólt, elszakadt a cérna nálam" - mesélte Tibi, aki ezután meglepő lépésre szánta el magát. "Úgy döntöttem, vizuális nyomatékot kell adnom az akaratomnak, miszerint a műsornak folytatódnia kell. Fogtam magam és kivonultam a stúdióból, ezzel sokkolva Havast. A tervem bevált, mert utána minden a helyére került. Érdemes lesz megnézni a hétfő esti csatározást, mert régen volt ennyire elemében a Tanár úr" - mosolygott Tibi, akinek előző vendége a szexbotrányhősnő Szepesi Niki volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.