István, a király színész-rendező Szentendre trágár szavak Alföldi Róbert támadás ittas fiatalok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy múzeumba menekült támadói elől a színész-rendező.

Három részeg fiatal támadt üvöltözve Alföldi Róbertre Szentendrén. Az ittas fiatalok durva, nyomdafestéket nem tűrő szavakat kiabálva estek a színész-rendezőnek, aki egy múzeum falai között keresett menedéket. Onnan hívta a rendőrséget is.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A támadás feltehetőleg összefüggésben van az István, a király körüli botránnyal. A bemutató óta számtalan fenyegtéssel kellett szembenéznie a művésznek, de ez volt az első olyan jellegű megnyilvánulása az ellenszenvnek, amely túlmutatott a puszta fenyegetőzésen. Alföldi az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, hogy a rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek és segítőkészek voltak.

Alföldi Róbert egyelőre nem lesz színházigazgatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130630-egyelore-nem-lesz-szinhazigazgato-alfoldi-robert-a-nemzeti-szinhaz-lekoszono.htmlKönnyek között búcsúzott Alföldi Róberthttp://www.life.hu/life/galeria/20130624-alfoldi-robert-a-nemzeti-szinhaz-volt-igazgatoja-konnyek-kozott-bucsuzott.htmlEzért lett mentor Alföldi Róberthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130601-alfoldi-robert-az-xfaktor-2013-mentora-nyilatkozott-a-musorrol.htmlMegfenyegették Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/szorakozz/20120329-megfenyegettek-alfoldi-robertet.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.