A rendőrségen végződött a Beatrice együttes ügye, ugyanis a zenekar elfelejtett fizetni a tankolásért.

Feljelentették a Beatrice zenekart, ugyanis a Hatvan melletti benzinkútról fizetés nélkül távoztak. A bérelt autó tulajdonosának megküldték a számlát, amit azonnal rendeztek, de a benzinkút üzemeltetője feljelentette a csapatot. Azt gondolták, a fizetéssel le van tudva az ügy és visszavonják a feljelentést, de behívták őket kihallgatásra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Épp egy fellépésre igyekeztünk, amikor felvettük a basszusgitárosunkat, aki Hatvanban lakik. A kerekharaszti benzinkúton tankoltunk, kávéztunk és haraptunk valamit. Aztán siettünk a következő fellépésre, és elfelejtettünk fizetni" - mesélte a Borsnak a zenekar frontembere.
"Egész nyáron rengeteg koncertet adott a Beatrice, rohantunk egyik városból a másikba, így fordulhatott elő, hogy egész egyszerűen kiment a fejünkből a fizetés. Azóta már lezártnak tekinthető az ügy, bár engem igencsak meglepett, hogy mivel szabálysértésnek minősültek a történtek, nekem is vallomást kellett tennem. Sajnáltam szegény rendőrt, hogy egy ilyen nem létező ügy miatt féloldalas esszét kellett írnia" - tette hozzá Feró fia.

 

Újra együtt Détár és Rékasi?http://www.life.hu/legykepben/20130903-visszakoltozott-felesegehez-detar-enikohoz-a-baratok-kozt-bartha-zsoltja-rekasi.html Padlón van Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-szebeni-istvan-egykori-musorvezeto-elsirta-magat-vujity-tvrtko-mokkajaban.html Csodálatos menyasszony lett Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-ferjhez-ment-baby-gabi-videki-lakodalmat-tartott.html Így indultak iskolába a celebgyerekekhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-balint-antonia-liptai-claudia-a-rubintschoberthazaspar-es-kokeny-attila-gyermeke.html