Andy Vajna és felesége, Timi visszatértek nászútjukról. Az ifjú asszony azt mondja: nem érzi a korkülönbséget.

Vége a mézesheteknek - Andy Vajna és Tímea Vajna hazatértek. Ahogy a Life.hu is megírta, a pár a mesés lagzit Bora Borán pihente ki, de Bangkokban is jártak. "Olyan helyekre akartunk menni Andyvel, ahol még nem voltunk együtt" - mondta Timi a Blikknek. "Az egész olyan volt, mint egy tündérmese. Csak kettesben voltunk, jet-skiztünk, quadoztunk és búvárkodtunk." 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

 "A rosszindulatú megjegyzések csak még közelebb hoztak minket egymáshoz. Szerelem és szeretet nélkül nem lehet évekig együtt élni valakivel, és mi már három éve vagyunk együtt a legnagyobb egyetértésben és boldogságban. Egyáltalán nem érzem a köztünk lévő korkülönbséget. Andy minden kalandban, poénban benne van, biztonságban érzem magam mellette, tisztelettel beszélünk egymással, és rengeteget tanulok tőle" - mesélte az ifjú ara.

 

Luxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.html Edvin Marton zenélt Palácsik és Vajna esküvőjénhttp://www.life.hu/legykepben/20130819-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuvojen-edvin-marton-zenelt.html Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Vasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html