Másfél éve már nem foglalkozik zenével SP, inkább a gyönyörű nőkre koncentrál. Őket viszont natúran szereti - tudta meg a Life.hu.

Éder Krisztián egyelőre nem tervezi, hogy az előadói oldalát újból előtérbe helyezi, inkább a fotózásra koncentrál.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Jelenleg nem érzek olyan irányú ambíciót magamban, hogy a zenei, pontosabban az előadói oldalammal foglalkozzak. Persze vannak kilátásban különböző projektek és zenei produceri munkák, de elsősorban a vizuális kommunikációra koncentrálok. Aktuális sorozatom, a No make up egy smink nélküli, natúr portrésorozat, melynek szereplői többnyire olyan modellek, színészek, akiket általában stylingolt, sminkelt anyagokban láthatnak az emberek. Tóth Bori és Hajdú Niki után Mihalik Enikőről csináltam a legutóbbi anyagot, a következő sorozat pedig Trokán Nóráról fog készülni. Ezek a nők mindenféle körítés nélkül, reggel is ugyanolyan gyönyörűek, mint a magazinok címlapján. Azt gondolom, hogy minden szempontból egy érdekes, hiteles és őszinte sorozatról van szó, ami közel áll hozzám" - mesélt munkájáról Éder Krisztián.

Fotó: Éder Krisztián
A képen Hajdú Niki. Kattints a többi fotóért!

 

Gyászol Hobohttp://www.life.hu/legykepben/20130911-elhunyt-koros-jozsef-a-hobo-blues-band-volt-gitarosa.html Nem talál párra az ismert stylisthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-lakatos-mark-stylist-szerelmi-elete-nem-lezetik.html 9/11 - Magyarország is tiszteleghttp://www.life.hu/legykepben/20130911-a-kulugyminiszterium-is-megemlekezik-a-2001-szeptember-11ei-terrortamadasok-aldozatairol.html Rengeteget fogyott Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20130910-szecsodi-kari-a-tv2-megasztarjanak-egykori-enekese-szerelmi-banata-majd.html Kezdődik a ValóVilág 6!http://www.life.hu/legykepben/20130911-valo-vilag-6-indul-az-rtl-klubon.html Részegen érkezett a stúdióba a mulatós zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-mc-hawer-a-mulatos-zenesz-reszegen-erkezett-a-mokka-studiojaba.html VV Éva ásványvízzel köszöntötte fel Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-vv-eva-nem-ivott-alekosz-a-valovilag4-gyoztese-szuletesnapjan.html