A ValóVilág, az RTL Klubon futó legnagyobb szabású valóságshow a hatodik szériával hónapokon belül ismét műsorra kerül.

A csatorna több szereplőválogatás után a nézőkre bízza azt a feladatot, hogy három befutó közül megszavazzák, kit is szeretnének hónapokon keresztül a televízió képernyőin látni. A kategóriákat tekintve az RTL Klub valószínűleg ezúttal is előáll majd néhány újítással, ahogy azt az utolsó, ötödik szériában is tette.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, TV2

Általában 12-14 villalakóval veszi kezdetét a műsor, a későbbiekben pedig hétről hétre megválnak egy játékostól, akit ráadásul maguk jelölnek ki. A legtöbb szavazatot kapó két villalakó egy párbaj során küzd meg egymással a nézők kegyeiért, aki kevesebb voksot kap, elbúcsúzik a villától - írta a Blikk. Az utolsó két szériát Alekosz és Attila nyerte.

 

Részegen érkezett a stúdióba a mulatós zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-mc-hawer-a-mulatos-zenesz-reszegen-erkezett-a-mokka-studiojaba.html VV Éva ásványvízzel köszöntötte fel Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-vv-eva-nem-ivott-alekosz-a-valovilag4-gyoztese-szuletesnapjan.html Férfi helyett nővel élne a magyar hírességhttp://www.life.hu/legykepben/20130906-karafiath-orsolya-kolto-irono-szivesebben-elne-egyutt-egy-novel-mint.html Fegyveresek őrzik a magyar szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-rakosi-annamari-szepsegkiralynot-testorok-orzik-balin-a-miss-world-versenyen.html