Müller Attila nem sajnálja, hogy kamerák előtt roppant össze és hullajtott könnyeket egykori szerelméért, akivel a TV2  Édes Élet kedd esti adásában ismét összefut.

Visszasírja kapcsolatát Müller Attila, akit az elmúlt hónapok nagyon megviseltek. A  műsorvezető a mai napig nem tudta kiheverni, hogy kedvese, Réka elhagyta. A fitneszbajnoknőt nem hatották meg a férfi könnyei, a megható adás óta nem kereste egykori szerelmét.

Forrás: TV2

"Nem így terveztem az adást, azt hittem, keményebb leszek, azt hittem, tudom tartani magamat. A könnyeimmel beégtem egy csomó ember előtt. De kiöntöttem a szívem, az emberek legalább nem csak egy ide-oda pattogó hülyegyereket látnak" - mondta Attila, aki gyomorgörccsel készült arra a jótékonysági estére, ahol Réka is felbukkant.

"Sejtettem, hogy ott lesz, közös a társaságunk, közös a csapatunk, Réka őket rajtam keresztül ismerte meg. Az emberben ilyenkor ott van az a természetes izgalom, hogy úristen, ismét látni fogom. Jó hangulatú kis este volt, egy pillanatra úgy éreztem, mintha minden rendben lenne köztünk. Akik ismertek, mind azt kérdezték, hogy 'Na, megint összejöttetek?' , akik meg nem, ők azt tudakolták, hogy 'ti mióta jártok?'. Kívülről is érződött a vibrálás köztünk. Sajnos, amit Réka eldöntött, azt tartani kell. Mint férfi, már nem érdeklem, baráti kapcsolatban maradtunk" - mondta Attila, akit annyira megbabonázott a lány, hogy el akarta venni feleségül.

"Egymás között nem volt róla szó, de ő volt az első nő, akivel szavak nélkül is megértettük egymást. Semmelyik korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen állandó vibrálás, vele fordult meg először a fejemben, hogy őt akármeddig el tudnám képzelni a társamnak. Feleségül akartam venni" - tette hozzá.

 

Norbi egy idegent talált a konyhábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130917-schobert-norbi-egy-idegen-kislanyt-talalt-a-konyhaban.html Milliókba kerülhet Kocsis Korinna szokatlan húzásahttp://www.life.hu/legykepben/20130917-kocsis-korinnatol-a-visszalepett-szepsegkiralynotol-masfel-millio-forintot-kovetelnek.html Szulák Andrea: "Soha nem nyomultam"http://www.life.hu/legykepben/20130917-az-orfeum-szinpadan-lep-fel-a-harminc-eve-palyan-levo.html Felállították a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130917-felallitottak-a-costa-concordia-oceanjarot.html Féltékenykedik férje Gombos Edinárahttp://www.life.hu/legykepben/20130917-feltekeny-felesegere-gombos-edina-musorvezeto-ferje-alberto.html MC Hawer bevodkázva adott interjúthttp://www.life.hu/legykepben/20130916-mc-hawer-kocka-geza-mulatos-zenesz-ittasan-adott-interjut-a.html Hajnalra felállították a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130916-a-zatonyra-futott-hajot-a-costa-concordiat-elkezdtek-felallitani.html Kikészítették az X-Faktor versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130916-hegyi-akos-az-xfaktor-versenyzoje-panikrohamot-kapott-a-mentorok-kemeny.html