A Jóban Rosszban sztárját, Gesztesi Mátét ágyékon lőtte kedvese. A színész szerencsésen megúszta a játéknak szánt lövéseket.

A kellemetlen balesetet Máté kedvese, Magdus okozta a Mr. és Mrs. forgatásán. Az egyik vicces feladat balul sült el, Magdus pedig ágyékon lőtte szerelmét - tudta meg a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Nem volt könnyű ez a feladat, hiszen Magdusnak és nekem is szembe kellett néznünk egy-egy félelmünkkel. Ő retteg az egerektől, miközben egérjelmezben álltam előtte, én pedig azt nem szeretem, ha puskát szegeznek rám, és lőnek is vele" -  mesélte nevetve a színész, akire rá is lőtt a szerelme.
"Nem mondom, hogy kellemes érzés volt, amikor eltalált több helyen is, volt olyan pont, amikor a földre rogytam, és alig tudtam megszólalni" - vallotta be Máté, aki figyelmeztette kedvesét, finomabban is a tudtára hozhatta volna, ha nem szeretne tőle gyereket.

Hatalmas nyeremény ütötte Lali markáthttp://www.life.hu/legykepben/20130918-az-ejjel-nappal-budapest-lalija-tobb-tizezer-forintot-nyert.html Végre észhez tér Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130918-liptai-claudia-szineszmusorvezeto-visszater-a-joban-rosszban-cimu-sorozatba.html Stohl retteg a lovas balesettőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-stohl-andras-a-nemzeti-vagta-jotekonysagi-sztarfutamanak-egyik-induloja-a.html Helyreigazítás!http://www.life.hu/legykepben/20130918-az-xfaktoros-mitru-timeat-nem-bocsatottak-el-az-allasabol.html Mádai Vivienn alkata családkompatibilishttp://www.life.hu/legykepben/20130909-madai-vivien-az-mtva-musorvezetoje-alkata-csalad-kompatibilis-38as-meretet.html