Több késszúrással végeztek a szőrmebizniszben utazó dúsgazdag magyar asszonnyal.

Éva néni az Egyesült Államokban leértékelt bundákat vásárolt fel, amelyeket itthon nagy haszonnal eladott. A nő gyilkosát állítólag már elfogta a rendőrség - tudta meg a Bors.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Az asszony átlagon felüli életet élt. Százmilliós ingatlannal is rendelkezett, de nem abban élt, hanem egy másikban, a főváros XII. kerületében. A nap 24 órájában sofőr állt rendelkezésére és kizárólag étteremben étkezett. A BRFK nem hozta nyilvánosságra az esetet. A gyilkosság és az elfogás tényét azonban csütörtökön a rendőrség is megerősítette a lapnak. Más forrásból úgy tudni, hogy Éva néni feltehetően ismerte a gyilkosát. Az idős asszonnyal a tettes különös kegyetlenséggel végzett, több halálos késszúrást ejtett rajta. Az állítólagos elkövető egy 43 éves budapesti férfi volt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Megszületett a Tv2 sztárjának kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-szorcsik-h-viktoria-a-joban-rosszban-cimu-sorozat-szinesznoje.html Megkergették a vaddisznók Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130920-a-tv2-joban-rosszbanja-szinesznojet-szabo-zsofit-megkergettek-a-vaddisznok.html Sopronban is érezték az osztrák földrengésthttp://www.life.hu/legykepben/20130920-foldrenges-volt-pentek-hajnalban-burgenlandban-meg-sopronban-is-ereztek.html Soha nem lesz anya Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/legykepben/20130920-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-lanya-evelyn-elmondta-nem.html Ledobta ruháit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-levetkozott.html