A vasárnapi X-Faktor-válogatásra édesapja, Nádas György kísérte el fiát, Nádas Gábor Dávidot. A 23 éves srác elmondta, hogy a családi hagyományt követve ő is a színi pályát választotta, ám mindeddig csupán prózai szerepekben lépett színpadra.

Felmerül a kérdés, vajon népszerű ember gyermekeként könnyebb-e kezelni a rivaldafényt vagy az esetleges kudarcot. "Igazából se előnynek, se hátránynak nem tartom azt, hogy édesapám ismert. Én ebben nőttem fel, számomra ez természetes. Az ember megtanulja ezt kezelni. Nagyon jó érzés, hogy mellettem áll és támogat" - mondta el a Life.hu kérdésére Dávid.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Bár Dávid továbbjutott az X-Faktor Táborba, a mentoroktől bőven kapott kritikát is. Tóth Gabi például azt tette szóvá, hogy a fiúnak nem él eléggé a tekintete, Alföldi Róbert pedig azt kifogásolta, hogy a fiú nem vitte bele kellőképpen a személyiségét a produkciójába. Abban azonban mindannyian megegyeztek, hogy a hangjával a legjobbak közé való. "Amikor visszanéztem az előadásomat, beláttam, igazuk volt a mentoroknak. Amikor otthon énekelek, anyukám is gyakran mondja, hogy nézzem magam a tükörben, és ne csak a hangomra, hanem a látványra is figyeljek" - tette hozzá az énekes.

Nádas György nem tagadja, nagyon izgult a fiáért, de büszke arra, hogy volt bátorsága megmérettetni magát. Nektek hogy tetszett Dávid produkciója? Írjátok meg kommentben!

Nálunk próbálkozik a romániai x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20130920-az-rtl-klub-xfaktoranak-vesrenyzoje-raduly-botond-mano-a-romania.html Csúnyán aláztak az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20130920-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentorai-toth-gabi-alfoldi-robert-szikora.html Liptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.html Megoperálták Beatrix hercegnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130922-megoperaltak-beatrix-hercegnot-mert-eltorte-az-arccsontjat.html Ezért lett beteg Rubint Rékahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130922-schobert-norbi-szivmutetje-utan-rubint-reka-osszeomlott-es-korhazba-kerult.html