Üvöltött a szenvedéstől Varga Viktor szerelme

sztárpár TV2 barátnő szenvedés félelem Varga Viktor Mr és Mrs sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator sokkos állapotba került a Mr. és Mrs. - A Sztárpár-show forgatásán.

Viktor barátnőjének, Cinthyának legmélyebb félelmével kellett megküzdenie a show forgatásán. A fotóslány könnyek között fakadt ki, hogy nem akarja végigcsinálni a feladatot - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az egyik feladatunk az volt, hogy szinte meztelenül egy kukacokkal teli kádba kellett feküdnünk, és onnan néhány fotót készíteni magunkról. Eleve nagyon undorodom a férgektől és a csontkukacoktól, éjjelente gyakran ébredek arra, hogy úgy érzem, rajtam mászkálnak. Az már csak ráadás volt, hogy eredetileg egy testszínű franciabugyiban és egy melltartóban kellett volna lennem. Rettegtem, hogy a testemhez érnek az undorító állatok, végül Claudia megnyugtatott" - kezdte Cinthya, akit teljesen felkavartak a forgatáson történtek, egy időre, amíg nyugtatták, le is kellett állni a felvétellel.
"Miközben a kádban feküdtünk, üvöltöttem, annyira gusztustalan érzés volt, ahogy hozzám értek. Teljesen kiakadtam, még sírtam is. De szerencsére Viktor kedves volt, és rám feküdt, hogy őt érjék jobban a kukacok. Persze így is ugyanúgy éreztem a szagukat és ahogyan rám másznak. Amikor vége lett, azonnal kiugrottam a kádból, és leráztam magamról őket, de szinte sokkos állapotban voltam" - tette hozzá Viktor kedvese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.