Munkát kapott Szebeni István

MTVA mikrofon futball TV2 Hal a tortán Mokka Kasza! (tévéműsor) Szebeni István munka Kasza Tibi Híradó álláskeresés Szijjártó Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt híradós mostanában gyakran látható a kereskedelmi televíziók "celebműsoraiban". Legutóbb pedig Szijjártó Péter kérte fel egy munkára.

Szebeni István annak idején, amikor kirúgták a TV2 Aktív műsorából, könyörtelen világnak nevezte a kereskedelmi televíziózást. Újabban mégis egyre több műsorban bukkan fel volt kenyéradójánál. Az elmúlt pár hétben a Kasza!, a Mokka és a Hal a tortán kamerái előtt is szerepelt. Most pedig Szijjártó Péter bízta meg egy feladattal. Kapóra jött neki, mert mióta kirúgták az MTVA híradójából, egyre elkeseredettebben keresett munkát - tudta meg a Bors.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

"A Hal a tortánnal nincs semmi probléma, vicces és szórakoztató, Kasza Tibi pedig meghívott és elfogadtam" - magyarázta Szebeni, aki közel féléves munkanélküliség után újra mikrofon mögé került. "Szijjártó Péter felkért, hogy tevékenykedjek Dunakeszi futballcsapata mellett, legyek a futballmérkőzések házigazdája. Jó érzés volt újra közösségben lenni. Túl vagyok az első meccsen, és a közönség állva megtapsolt" - mesélte boldogan Szebeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.