A volt híradós mostanában gyakran látható a kereskedelmi televíziók "celebműsoraiban". Legutóbb pedig Szijjártó Péter kérte fel egy munkára.

Szebeni István annak idején, amikor kirúgták a TV2 Aktív műsorából, könyörtelen világnak nevezte a kereskedelmi televíziózást. Újabban mégis egyre több műsorban bukkan fel volt kenyéradójánál. Az elmúlt pár hétben a Kasza!, a Mokka és a Hal a tortán kamerái előtt is szerepelt. Most pedig Szijjártó Péter bízta meg egy feladattal.

Forrás: MTVA

Kapóra jött neki, mert mióta kirúgták az MTVA híradójából,  egyre elkeseredettebben keresett munkát - tudta meg a Bors. "A Hal a tortánnal nincs semmi probléma, vicces és szórakoztató, Kasza Tibi pedig meghívott és elfogadtam" - magyarázta Szebeni, aki közel féléves munkanélküliség után újra mikrofon mögé került. "Szijjártó Péter felkért, hogy tevékenykedjek Dunakeszi futballcsapata mellett, legyek a futballmérkőzések házigazdája. Jó érzés volt újra közösségben lenni. Túl vagyok az első meccsen, és a közönség állva megtapsolt" - mesélte boldogan Szebeni.

ByeAlex rágerjedt Görög Zita lábairahttp://www.life.hu/legykepben/20131004-byealexet-ket-magyar-modell-gorog-zita-es-suto-eniko-is.html Láthatták a soroksári gyilkosthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-hajlektalanok-lathattak-a-soroksaron-meggyilkolt-no-gyilkosat.html VV Cristofel véresre verte barátnőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-vv-cristofel-egykori-villalako-veresre-verte-menyasszonyat-vivient-aki-korhazba.html Játszólakást is tartanak Vajnáékhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131003-vajna-timea-es-andy-vajna-belvarosi-kislakasa-a-hal-a.html Előkerült Diana titkos szexnaplójahttp://www.life.hu/legykepben/20131003-diana-walesi-hercegno-titkos-naploban-irta-le-a-brit-kiralyi.html