Eckert Anikó (20), az X-Faktor legjobb tizenkét énekese közé bejutó tehetség alig ismerkedett meg Krisztián (27) nevű szerelmével, néhány hét elteltével máris gyűrűs menyasszony lett.

A Jennifer Aniston-hasonmásként is emlegetett, Alföldi Róbert  mentorálta lány úgy beszél kedveséről, hogy minden szavából érződik: a kapcsolat mindennél komolyabb - írja a Blikk.hu.

Forrás: RTLKLUB

"Szerintem szerelmes leszek bele életem végéig. Hál' Istennek nagyon jól kezeli ezt az új helyzetet, és mindenben tud segíteni. Persze előfordul, hogy összezörrenünk valamin, de mindent meg tudunk beszélni" - mesélt Anikó kapcsolatáról.

Anikóék számára azonban most igazi vízválasztó lehet az elkövetkező időszak. Sokat lesznek külön, hiszen az X-Faktor versenyzőjeként rengeteget kell gyakorolnia, nem is otthon lakik, hanem versenyzőtársaival. Ha szerencsésen alakul számára az X-Faktor, hónapokig eltart még ez az állapot, ilyen hosszú távollétet pedig eddig még sosem éltek meg.

Mondják, az igazi szerelmet a távolság  megerősíti - reméljük, náluk sem lesz ez másképp...

 

A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.html