Csomós Péter életének 69. évében hunyt el. A Hungária együttes egyik alapító tagja két nappal halála előtt még találkozott zenésztársával, Fenyő Miklóssal - tudta meg a Life.hu.

Csomós Péter 1967 és 1969 között volt a Hungária tagja. Miután kilépett az együttesből, Norvégiába költözött. Halála előtt pár évvel tért vissza Magyarországra. Egykori zenésztársával, Fenyő Miklóssal sosem szakadtak el egymástól.

Forrás: Origo
Fenyő Miklós és Csomós Péter egy régi képen

"Csomival rendszeresen találkoztunk, mert annak ellenére, hogy már nem dolgoztunk együtt, barátilag tartottuk a kapcsolatot. Szakmailag, mióta kilépett az együttesből, nem voltak közös dolgaink, illetve pár éve fellépett a margitszigeti koncertemen az "ős Hungária" tagjaival. A szomorú hír nem ért váratlanul, mert két nappal a halála előtt találkoztam vele. Bementem hozzá a kórházba, meglátogattam" - mesélte szomorúan Fenyő Miklós.

Novai Gábor a '80-as évektől volt a Hungária tagja. Csomóssal az együttesben nem zenéltek együtt. Pár év múlva mégis összefutottak. "Úgy tudom, Csomi Norvégiában a vendéglátóiparban dolgozott. Legutóbb akkor találkoztunk, amikor visszaköltözött Magyarországra és egy lemezötlettel megkeresett. Mivel nagyon értett a country zenéhez, szeretett volna egy olyan albumot összehozni, ami erre a zenei stílusra épül. Végül azonban elvetettük az ötletet" - mesélte Novai Gábor.

Az "ős Hungária" videóját itt nézheted meg:

 

Búcsúzik Sas Józsefhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-sas-jozsef-szinesz-humorista-ugy-dontott-visszavonul-es-bucsueloadasara-keszul.html Merészet villantott Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131009-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-agyekig-felsliccelt-szoknyat-viselt.html Mindent egy lapra tesz fel Eckert Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-az-rtl-xfaktoraban-alfoldi-robert-mentoraltja-a-jennifer-aniston-hasonmas.html A fűtés ugrasztotta össze Hajdúékathttp://www.life.hu/legykepben/20131009-domsodi-gabor-friderikusz-es-hajdu-serpaja-voltam-cimu-konyv.html Olimpiai bajnok unokáját késelhették meghttp://www.life.hu/legykepben/20131009-enekes-istvan-olimpiai-bajnok-unokajat-keselhettek-meg-csepelen.html