Tóth Gabi X-Faktor mentorok Eckert Anikó Péterffy Lili Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai történetet mesélt el Péterffy Lili az X-Faktorban bemutatott kisfilmjében. A gimnazista lány büszkén és meghatottan mesélt édesanyjáról, aki komoly egészségügyi kockázatokkal szembenézve, hatalmas önfegyelem árán hozta őt világra. Lili a Life.hu-nak azt is elárulta, a vasárnapi párbajadás miért volt különösen nehéz számára.

Keserédes mosollyal mesélt az X-Faktor vasárnapi adása után a párbajról Péterffy Lili. A fiatal énekesnőt megviselte az összecsapás, pedig az ő versenyben maradása egy pillanatra sem került veszélybe. "Amikor kiderült, hogy kik párbajoznak, teljes káosz volt bennem. Összezavarodtam. Az MDC-s Dani évek óta a zenésztársam, az egyik legjobb barátom, az életem része. Anikó itt az X-Faktorban került közel hozzám, egy szobában lakunk, rengeteg időt töltünk együtt. Szinte remegtem, ahogy arra gondoltam, valakinek most mennie kell. Rosszabb volt, mintha én állnék ott" - fejtegette Lili, aki a saját produkciója után a mentoroktól pozitív kritikát kapott. "Sokáig nem éreztem, hogy miért kell itt lenned, de most már tudom, szuper vagy" - mondta Geszti Péter. "Eddig nem érdekeltél, de most már igen" - tette hozzá Tóth Gabi.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekes lány elmondta, nagyon sokat jelentettek neki az elismerő szavak. "Úgy örülök, hogy végre nekik is bizonyíthattam. Eddig talán nem volt sikeres a dalválasztásom..." - gondolkodott el Lili, aki elmondta, hogy édesanyja a nézőtéren szurkolt neki. A 17 éves gimnazista arról is beszélt, hogy nemcsak ő, de bátyja is nagyon nehezen született meg, talán ennek is köszönhető, hogy nagyon összetartó testvérek és édesanyjukat is a végtelenségig tisztelik. "Soha nem fogom tudni meghálálni anyunak, hogy amikor megtudta, alig 30 százalék esély van rá, hogy megszüljön, nem adta fel. Fél évig még csak fel sem könyökölhetett. Hatalmas áldozatot hozott értem. Most, hogy itt lehetek az X-Faktorban és bizonyíthatok, minden eddiginél jobban érzem, hogy van miért élnem" - sóhajtott boldogan Lili.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.