Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Szikora Róbert egyik csapata, az MDC volt az X-Faktor első kiesője. A fiúk mentora számított rá, hogy minden a papírforma szerint történik, vagyis hogy az együttesnek kell távoznia. Ennek ellenére felkavarták a történtek.

Szikora korábban elmondta, hogy ma a zenekarok nem divatosak, a közönség az egyéni előadókat jobban megjegyzi, jobban szavaz azokra. A mentor szerint ez lett a kiváló együttes veszte is, ám hozzátette, nem sírnak, hanem csak előre néznek.

Forrás: RTL Klub

Annak ellenére, hogy csak előre néznek, a vasárnapi döntés óta jönnek az újabbnál újabb magyarázatok. Azt már korábban is tudtuk, hogy Miki torka nem votlt teljesen rendben, és torokfájással vágott neki az első élő adásnak. Azóta azonban arra is fény derült, hogy vasárnap még kórházban is volt - írja a Borsonline.

"Szombat reggel kezdődött, nagyon fájt a fejem reggel, és lázam is volt. Az adrenalin azonban elnyomta a rosszullétemet, szóval az esti produk­ciónál úgy éreztem, hogy jól vagyok. Ám miután lejöttünk a színpadról, a gyomrom is elkezdett fájni" - mondja az énekes, Miki. "Vasárnap ismét lázam volt, a gyomrom is borzasztóan fájt. Az orvos alaposan megvizsgált és azt mondta, hogy valószínűleg vakbélgyulladásom van. Aztán elvittek kórházba és megállapították, hogy igen, gyulladásról van szó, de nem tudják pontosan, mi. Nem akarok a betegség mögé bújni, és azzal takarózni, hogy ezért estünk ki" - tette hozzá Miki, aki ennek ellenére fontosnak tartotta, hogy ezt elmondja.

Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html Az MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.html Újabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.html Nejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.html Az X-faktor versenyzőinek óriási átalakulásahttp://www.life.hu/life/galeria/20131012-az-xfaktor-versenyzoi-a-donto-elott-es-utan-kepeken.html Nánási Mici az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131011-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-elment-az.html Nem stresszel az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-bozsek-mark-az-xfaktor-enekese-nem-tart-attol-hogy-a.html