A József Attila Színházban sok változást hoz az évad eleje. Nem csak a Rózsák háborúja előadások maradnak el, amelyben Détár Enikő és Rékasi Károly együtt játszottak volna. Kiderült, hogy a színésznő a többi szerepét is visszaadta, azok az előadások viszont nem maradhatnak el.

Valószínűleg nem a munka segít majd abban Détár Enikőnek, hogy elterelje a figyelmét a magánéletéről. Először a Rózsák háborúja előadásait törölték - a hivatalos információ szerint elégedetlenek voltak a jegyeladásokkal. Ez azonban nem minden: a színésznő József Attila Színházban több darabot is próbált, amelyeknek heteken belül bemutatói lettek volna, de az utóbbi időben csontsoványra fogyott Détár Enikő visszamondta őket. Az egyik darabban, a Hattyúdalban szintén Rékasi Károly lett volna a partnere.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ezt az információt Nemcsák Károly, a színház igazgatója erősítette meg, akinek jelenleg pótolnia kell a kiesett Détárt. "Igaz, hogy Détár Enikő lemondta a szerepeket, de az okokat nem tudom, a magánéletükbe nem folyok bele" - nyilatkozta a Blikknek. A színésznő volt férje, Rékasi Károly nemrég közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy Pikali Gerdával közösen tervezi az életét. A pár pont a József Attila Színházban ismerkedett meg, ahol Détár Enikő bármikor beléjük futhatott. Most viszont, hogy minden szerepét visszaadta, szinte be sem kell lépnie az intézménybe, így sokkal kisebb az esélye, hogy találkozik a párral. Ha a munka nem is, de a távolság sokat segíthet a színésznőnek abban, hogy normális viszonyt ápoljon volt férjével és rendezze az életét.

Rékasi és Détár lemondta a közös munkáthttp://www.life.hu/legykepben/20131011-rekasi-karoly-es-detar-eniko-lemondta-a-kozos-munkat.html Détár bármikor szembetalálkozhat Pikalivalhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-detar-eniko-es-rekasi-karoly-szakitasa-utan-is-egyutt-dolgozik.html Détár elengedte Rékasithttp://www.life.hu/szeress/20131009-detar-eniko-szineszno-lelke-melyen-mar-elengedte-hutlen-ferjet-rekasi.html Csak injekcióval tudott fellépni Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130930-detar-eniko-szineszno-betegen-allt-szinpadra-ferjevel-rekasi-karollyal-egy.html Détár Enikő elképesztően vékony letthttp://www.life.hu/life/galeria/20130926-detar-eniko-elkepesztoen-vekony-lett.html