Tóth Gabi X-Faktor mentorok Tóth Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor tegnap esti párbajkiesőjét, Tóth Marcit teljesen letörte, hogy távoznia kellett az X-Faktorból.

Ahogy mentora, Tóth Gabi, úgy Tóth Marci sem számított arra, hogy távoznia kell a tehetségkutatóból. Az énekesnő a történtekre sajátos magyarázattal szolgált: "Nem annak tudom be, hogy Marci az, akit a legkevésbé szeretnek, hanem annak, hogy sok embert, akinek nagy a rajongótábora, biztonságban éreznek a nézők, és elfelejtenek szavazni. És ez nem hibáztatás, de így működünk. Nem féltem a Marcit. Ő még tragédiának látja, én nem, ami ezután jön, akkor derül ki, hogy miként tud pályán érvényesülni, és én maximálisan segítek ebben neki. Emberi oldalról sajnálom, gyermekemként szeretem, ezért kicsit nehéz" - fejtegette Gabi.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Marci a Life.hu kérdésére - még az adás után is a könnyeivel küszödve - elmondta, nem gondolta, hogy párbajozni fog. "Összeszedtem magam, hetven százalékosan biztos voltam benne, hogy nem lesz gond. Hidegzuhanyként ért, hogy kiestem, úgy érzem, most nőttem fel. Még nem tudom, hogyan tovább, de hogy 17 évesen a legjobb 12 énekes között lehettem, az hatalmas dolog. Úgy gondolom, hogy rengeteg lehetőség van még előttem" - bizakodott a srác, akinek Gabi megígérte, hogy segíti abban, hogy önálló lemeze legyen.

Péterffy Lili bekeményítetthttp://www.life.hu/legykepben/20131020-peterffy-lili-az-rtl-klub-xfaktoraban-toth-marcival-parbajozott-es.htmlTóth Gabi kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/20131020-az-rtl-klub-xfaktorabol-toth-gabi-mentoraltja-toth-marci-esett.htmlBozsek Márk elszomorodotthttp://www.life.hu/legykepben/20131017-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekeset-bozsek-markot-megviseltek-a-kritikak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.