Rájár a rúd Sebestyén Balázsra. A műsorvezető egy szabálysértési ügy miatt pár napra rács mögé kerülhet. Mindeközben az RTL Klub úgy döntött, legújabb műsorát nem sugározza élőben.

Sebestyén Balázst a Morning Show péntek reggeli adásában az foglalkoztatta, hogy miért küldött neki a Budaörsi Járásbíróság olyan végzést, miszerint, ha nem fizet be 10.000 forintot, elzárás várja.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Kaptam egy papírt és egy picit megijedtem. Jött egy végzés és nem tűnik túl megnyugtatónak. Úgy kezdődődik, hogy Sebestyén Balázs Ottó elkövetővel szemben közlik, a jogerős határozattal kiszabott 10000 forintos szabálysértési eljárás után a pénzbírságot átváltoztatják elzárásara" - értelmezte a levelét Balázs, és tudatosította, hogy ha nem fizeti be a bírságot, börtönbe kerülhet. Gondban van, mert nem tudja, mit vétett és nem tudja, hol kell befizetni a pénzt. Ezért még az is előfordulhat, hogy két nap múlva érte jönnek a rendőrök. A rádiós egyébként bevonulna magától is, mert kíváncsi a börtönéletre, csak nem akarja, hogy priusza legyen. A Life.hu megkereste a műsorvezetőt, aki nem kívánta kommentálni a történteket.

Közben a tévéműsora miatt is főhet a feje. Az RTL Klub ugyanis úgy döntött, hogy ezentúl nem lesz élő a Vundersőn és Zuperszexi. A kritikák szerint a poénokon inkább csak saját maguk nevettek, és sok embert megbántottak - írja meg a Bors. "Alapos megfontolások után kezdtük el élőben sugározni a Vundersőn és Zuperszexit, ami már önmagában is úttörő kísérlet, mert ez a műfaj a világ minden táján jellemzően felvételről kerül adásba" - mondta a lapnak Kolosi Péter programigazgató. Hozzátette: "Kíváncsiak voltunk rá, hogy hozzáad-e bármilyen pluszt a műsorhoz az, hogy élőben megy. A második adás után úgy ítéltük meg, hogy nem." Kolosi hangsúlyozta, hogy a változásnak nincs köze az első két adást ért kritikákhoz, ez csupán televíziós szakmai kérdés.

Forrnak az indulatok Berki Krisztián körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-berki-krisztianra-a-tv2-edes-eletenek-sztarjara-kiakadtak-a-facebookozok.html Vádat emeltek a "margitszigeti szatír" ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szemeremsertes-vetsege-es-mas-buncselekmeny-miatt-vadat-emeltek-a-margitszigeti.html Alföldi felkarolja Krasznait?http://www.life.hu/legykepben/20131022-alfoldi-robert-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tundenek-szinpadi-szerepet.html Réka retteg Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/20131021-rubint-reka-felti-ferjet-schobert-norbit.html Mindkét Gáspárt megbántotta Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szepesi-nikolett-a-tv2-hal-a-tortanjaban-gaspar-gyozot-es.html