drakula terápia Nyertes Zsuzsa Barátok közt villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelenül Nyertes Zsuzsa lábdobása és villantása lett a Barátok közt 15. születésnapját ünneplő parti egyik legemlékezetesebb pillanata a sok-sok kedves emléket idéző filmbejátszások mellett.

Nyertes Zsuzsa bedobta magát! A sorozat legendás szereplőjével, Magdi anyussal, azaz Fodor Zsókával érkezett színésznő is szerepelt a sorozatban, igaz, nagyon régen 11 évvel ezelőtt. Juli szerepében először prostituáltként tűnt fel, majd postáskisasszonyként tért vissza a történetbe.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

Nézd meg galériánkban a Barátok közt szülinapi partiján készült képeket!

"Örülök, hogy itt lehetek, bár sokan már arra sem emlékeznek, hogy valamikor játszottam a sorozatban" - mondta munkatársunknak Zsuzsa, akinek jelenlétével és lábdobásával sikerült emlékezetessé tenni a 15.születésnapi partit. Az örökmozgó, energikus színésznő kifejezetten büszke volt arra, hogy 54 évesen legalább 15 évet letagadhat a korából, a sok torna miatt még mindig nagyon hajlékony és sima arcbőrén és dekoltázsán sem látszanak az évek. Zsuzsa a Drakula-terápia híve, amelynek lényege, hogy a saját véréből kinyert anyagokat juttatják vissza a bőrébe.

Így buliztak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/legytrendi/20131026-baratok-kozt-15-eves-ez-alkalombol-megrendezett-bulin-ott-volt.htmlMagdi anyus visszatér a Barátok Köztbehttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-magdi-anyus-geza-es-kinga-is-visszatert-a-baratok-koztbe.htmlSt. Martin fiával lépett félre a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131018-furedi-nikolett-a-baratok-kozt-sztarja-st-martin-szaxofonista-fiaval.htmlGyereket szeretne a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130925-gyebnar-csekka-a-baratok-kozt-szinesznoje-gyereket-szeretne.htmlBarátok közt sztár az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-a-baratok-kozt-egyik-foszereploje-bozsek-mark-az-xfaktorba-probalkozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.