fashion week Mérai Katalin Balogh Edina Nagy Alexa ruha Barátok közt stílus Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 éves jubileumát ünnepelte pénteken a Barátok közt sorozat. Ennek alkalmából hatalmasat buliztak a Mátyás király tér lakói. Reménykedtünk, hogy szebbnél szebb ruhakölteményeket láthatunk e jeles alkalomból, de sajnos azt kell mondjuk, kevesen találták meg a tökéletes partiszettet.

Kiss Ramóna stílusát imádjuk - korábban már meg is mutattuk a színésznő gardróbját. Rami gyakorlatilag bármit magára húzhatna ahhoz, hogy jól nézzen ki. Ezúttal egy fekete, pemplumos, csipkebetétes miniruhát választott, és tűzpiros körömlakkal vadította meg az összképet. A színésznő szexi volt és dögös, de kreatívkodhatott volna még egy keveset.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A többi fotóért kattints ide!

Nagy Alexandra azon kevés Barátok közt-szereplők közé tartozik, akik tényleg megadták a módják, és hosszú estélyit választottak. A fehér, merészen felsliccelt és különlegesen dekoltált kreáció remekül állt a színésznőnek, aki minimális kiegészítőként egy pink laptáskát és narancspiros rúzst választott. Nálunk jól szerepelt!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képekért!

Munkácsi Kata is a hosszúra voksolt, és jól is tette. A gyönyörű türkiz ruha remekül passzolt a színésznő vörös hajához és világos bőréhez. A türkiz szemhéjpúderből talán elég lett volna egy leheletnyivel kevesebb, de emiatt nem kötözködnénk Linda megformálójával.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nézd meg a többi képet a galériánkban!

Balogh Edina kétségkívül a Barátok közt egyik leggyönyörűbb szereplője, ezért is fájt nekünk annyira a színésznő által választott miniruha. Edina május elején adott életet első gyermekének, és szó se róla, pompásan néz ki, de ez a darab egyáltalán nem volt jó választás a karcsú színésznőnek. Nem vagyunk oda a fekete, virágos ezüst "selyemkompozícióért", oldalról pedig kifejezetten előnytelen Edina miniruhája.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a többi fotóért!

Méray Katalin is igencsak mellélőtt az esti bulin, és csak abban reménykedünk, hogy nem egy stylist adta a színésznőre a fekete, puffos ujjú kabátkát és a lábakat igen előnytelenül kiemelő lábbelit. Azt pedig csak félve említjük meg, hogy ezt a ruhát bizony indulás előtt vasalni is kellett volna...

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Szabad a puki - megszünteti a szagokat egy új fehérneműhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20131025-egy-brit-ceg-fehernemui-elnyelik-a-belgazokat-es-kiszurik-a.htmlPizsamában buliznak a világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20131021-pizsamaban-buliznak-a-legnagyobb-sztarok-rihanna-rashida-jones-sophia-bush.htmlBikinire vetkőzött Palvin Barbi modellbarátnőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131024-sara-sampaio-protugal-modell-az-olasz-calzedonia-furdoruhainak-fotozasan.htmlCsajos vagy sportos? Pihe-puha pulcsik őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131018-divat-es-trend-10-csinos-pulover-oszre.htmlÁtalakít a Jónő Team: Igazi modell lett Mariettahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131021-atalakit-a-jono-team-gyonyoru-no-lett-a-18-eves.html10 divatbaki, amit ne kövess el nagy mellűként!http://www.life.hu/legytrendi/20131021-divat-es-trend-10-divatbaki-amit-ne-kovess-el-nagymellukent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.