Mint ahogyan a Life.hu megírta, nagy öröm érte Krasznai Tündét. Barátja, a hónapok óta külföldön élő Peta meglátogatta őt itthon. A romantikus találkozás azonban csupán csak egy estére szólt, a fiú máris visszautazott Londonba.


Tünde a Life.hu kérdésére elmondta, hogy természetesen örül annak, hogy kedvese nála járt, ám az újratalálkozás egyáltalán nem befolyásolta a produkcióját. Nem érzi, hogy jobban vagy rosszabbul teljesített volna emiatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Drámai pillanatok az X-Faktor színpadán - Kattints a képre a galériáért!

"Ugyanolyan érzésekkel álltam színpadra, mint eddig. Nagyon szeretem Petát, de ez nem változtat azon, hogy végre nem az ő, hanem a saját életem a legfontosabb számomra. Amikor szerelmes vagyok, teljesen odaadom magamat, és ez sokszor felőröl. Most - bármennyire is szeretjük egymást - nyitott kapcsolatban élünk, és én most nem bánom, hogy érzelmileg szabadabb vagyok" - mesélte Geszti Péter mentoráltja.

"Peta egyébként csak egy éjszakát töltött itt, igyekeztünk kihasználni ezt a rövidke időt, annak minden percét" - mosolygott sejtelmesen Tünde, aki arra azonban nem válaszolt valójában mennyire nyitott ez a nyitott kapcsolat és előfordult-e már, hoogy valamelyikük "félrelépett".

Ebbe a fiúba szerelmes Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131027-krasznai-tunde-az-xfaktor-2013-dontose-es-szerelme-balint-istvan.html Élő adásban sírt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tunde-csupa-pozitiv-kritikat-kapott.html Krasznai Tünde hálás exkedvesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-geszti-peter-mentoraltja-az-xfaktorban-krasznai-tunde-karrierrol-felnottfilmes-multrol.html