Minden eddiginél bevállalósabb volt Lilu

bőr X-Faktor műsorvezető Ördög Nóra Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu nem kifejezetten az a műsorvezető, akitől extrém szetteket várunk. Az X-Faktor legutóbbi adásában azonban meglepett bennünket: tud bevállalós is lenni!

Mini és bőr. Nem gondoltuk volna, hogy ezt a két szót egyszer Lilu kapcsán említjük. A műsorvezető x-faktoros ruháival kapcsolatban eddig inkább közömbösek voltunk, most legalább azt elérte, hogy felkapjuk a fejünket. A bőrhatású sortot párducmintás, ujjatlan felsővel és piros magas sarkúval kombinálta - hasonló szettet ajánlottunk mi is ebben a cikkünkben egy esti buliba.

Forrás: RTL KLUB
Forrás: RTL KLUB

Szerintünk Lilu jó irányba halad ahhoz, hogy előbb-utóbb ugyanúgy beragyogja a színpadot, ahogy Ördög Nóra tette az X-Faktor 2012 döntőjében Igaz, addig még hátra van jó néhány adás...

És a többiek?

Természetesen nem feledkeztünk meg a többi x-faktoros lányról sem. Hiába volt minden eddiginél bevállalósabb Lilu, ax X-Faktor legdögösebb része továbbra is Krasznai Tünde. Kár, hogy az előadásmódja most nem nyűgözött le bennünket annyira, mint a ruhája.

Forrás: RTL KLUB
Forrás: RTL KLUB

Eckert Anikó végre megmutatta, tud ő igazi nő lenni, ha akar. Az átváltozásban nem csak a jól megválasztott és előadott dal segített neki, hanem a stylistok is, akik élő adásban adtak receptet arról, hogyan kell a cuki kislányból nőt faragni.

Forrás: RTL KLUB
Forrás: RTL KLUB

Nem sikerült ilyen jól felöltöztetni Péterffy Lilit, akinek nemcsak a dalától, hanem a szerelésétől is azonnal bealudtunk.

Forrás: RTL KLUB
Forrás: RTL KLUB

Batánovics Lili viszont hozta a bombanőt, őt jól lehet öltöztetni annak ellenére, hogy nem kifejezetten modell alkat. Sajnos a szexi és dögös külső és az inkább feledhető énekhang ez alkalommal nem volt összhangban.

Forrás: RTL KLUB
Forrás: RTL KLUB

Igazi meglepetés volt Danics Dóra ruhája. Dóra az egyik legszenvedélyesebb produkciót adta elő, a mentorok tőle voltak oda, mi pedig a pólóval és bakanccsal kombinált estélyitől. Merész szett, de nem fogjuk elfelejteni.

Forrás: RTL KLUB
Forrás: RTL KLUB

Dögös bőrben feszítenek a trendi világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130930-borruhat-hordanak-a-trendi-sztarok-blake-lively-szinesznonek-is-ez.htmlSzülés után megint dögös Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130930-kim-kardashian-valosagshowsztar-csinos-fekete-ruhaban-jelent-meg-a-parizsi.htmlDögös bőrruhában fotózták Olivia Wilde-othttp://www.life.hu/legytrendi/20130918-olivia-wilde-a-doktor-house-szinesznoje-dogos-borruhaban-pozol-az.htmlÁtalakít a Jónő Team: dögös nő lett a vagány Brigibőlhttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130917-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-dogos-no-lett.htmlDögös vörösben csábít Christina Aguilerahttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-christina-aguilera-enekesno-szexi-fehernemuben-lefogyva-pozol-egy-magazin-cimlapjan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.