Cambridge hercegnője a nagypapája miatt kapott kedvet ahhoz, hogy leckéket vegyen repülésből.

Új szenvedélye van Katalinnak. A 31 éves hercegnő nagypapája, Peter Middleton nyomdokaiba lépett és úgy döntött, ő is kipróbálja a repülést. Már el is kezdett órákat venni merevszárnyú gépeken - írja a Hello Magazine. Akár Vilmos is segíthetne feleségének a tanulásban, hiszen éveken keresztül a brit légerőnél szolgált, mint pilóta.

Fotó Katalinról: AFP
Lesd meg Katalin szülési utáni alakjának titkát!

A hercegnő szülei egyébként jártasak a légi iparban. Mindketten a British Airways-nél dolgoztak, mielőtt saját vállalkozásukat elindították. Carole légiutas-kísérő, Michael pedig diszpécser volt.

Levélben búcsúzott Katalin hercegnő egy rákos kisfiútólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131107-katalin-cambridgei-hercegno-meghato-levelben-nyilvanitott-reszvetet-egy-daganatban-meghalt.html Újabb babát tervez Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-katalin-cambridgei-hercegno-es-vilmos-brit-kiralyi-herceg-ujabb-babat.html Tündéri fotók Katalin és Vilmos kisfiának keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131024-megkereszteltek-gyorgy-brit-herceget-vilmos-herceg-eskatalin-hercegne-fiat-a.html Így fürdeti Katalin és Vilmos a kis Györgyöt - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131022-alison-jackson-muvesz-hasonmasokkal-kepzelte-el-milyen-az-esti-furdetes.html Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html