pilóta légierő Katalin hercegnő elhagyás hadsereg Vilmos herceg jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege ezentúl a királyi teendőire szeretne koncentrálni és többet is jótékonykodna.

Vilmos kedden teljesítette utolsó szolgálatát a brit légerőnél, ahol a kutató-és mentőegységek pilótája volt hét éven keresztül. Már korábban bejelentette, hogy gyermeke születése után leköszön.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, a herceg és felesége, Katalin első gyermeke júliusban jött világra. A Kensington Palota közölte, hogy Vilmos a jövőben a jótékonykodásra szeretne koncentrálni, főleg, ami a veszélyeztetett fajokat illeti, valamint királyi teendőire összpontosít. Hozzáteszik: a következő egy év úgynevezett átmeneti időszak lesz.

Másik szerelméről vallott Vilmos herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130911-vilmos-herceg-masik-szerelmerol-afrikarol-vallott-a-kiralyi-csaladrol-szolo.htmlDiana előtt tisztelgett Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-az-egykori-walesi-hercegne-lady.htmlVilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.htmlMáris támadják Katalin és Vilmos családi képeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130821-kritikusok-biraljak-a-katalinrol-vilmosrol-es-a-kis-gyorgyrol-keszult.htmlVilmos szerint György alhatna többethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130819-vilmos-herceg-cnn-interjuban-meselt-kisfiarol-gyorgyrol-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.