Bozsek Márk vasárnap késő este lemondta a hétfőre beharangozott látogatását a Blikkben. Az olvasók kérdéseire válaszolt volna, de visszalépett. A ByTheWay tagjai értetlenül állnak Márk döntése előtt - ők győzködték, hogy ne adja fel a versenyt.


Még nem jött el az ő ideje, ez a mi időnk inkább - ez mondta a színfalak mögött Bozsek Márk a ByTheWay tagjainak, amikor azok megpróbálták győzködni, hogy mégse lépjen vissza, folytassa az X-Fatort - írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub
Mi történt az X-Faktorban? Kattints a fotóra és nézd meg!

A srácok értetlenül álltak Márk döntése előtt, hiszen ő mondta el nekik, hogy saját elhatározásából számára befejeződött a tehetségkutató, és folytassák inkább ők a megmérettetést. Az előző héten már kiesett csapat tagjai nem tudtak felhőtlenül örülni példátlan lehetőségnek, előbb nekiálltak Márkot győzködni, hogy ne csinálja ezt. "Miután kiestünk, mi is próbáltuk tartani a lelket Márkban. Biztattuk, hogy csak magáért dolgozzon" - magyarázta az előzményeket Bence.

A Barátok közt után az X-Faktorban is feltűnt énekes lelkileg belefáradt a show-ba. "Nehéz volt vele úgy beszélni, hogy ne legyenek ott a kamerák, de sikerült. Kérdezgettük tőle, száz százalékig biztos-e benne, hogy ezt akarja. Próbáltunk beszélni a fejével" - árulta el Sziki, aki hangsúlyozta, hogy az nem jutott eszükbe, hogy nemet mondjanak.

 

Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.html Nem vesztek el a Bozsekre leadott szavazatokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-nem-vesztek-el-az-xfaktoros-bozsek-markra-leadott-szavazatok-mondta.html Durván támadják Bozsek Márkothttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-durvan-tamadjak-a-facebookon-bozsek-markot-amiert-kiszall-az-rtl.html Bozsek Márk kiszáll az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-kiszallt-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark.html Ezért került padlóra Bozsek Márkhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131107-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzojet-a-baratok-koztbol-is-ismert.html Bozsek Márk: "Nem voltam jó"http://www.life.hu/legykepben/20131104-bozsek-mark-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-a-baratok-kozt.html