Bozsek Márk ByTheWay X-Faktor 2013 karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bozsek Márk vasárnap késő este lemondta a hétfőre beharangozott látogatását a Blikkben. Az olvasók kérdéseire válaszolt volna, de visszalépett. A ByTheWay tagjai értetlenül állnak Márk döntése előtt - ők győzködték, hogy ne adja fel a versenyt.

Mi történt az X-Faktorban? Kattints a fotóra és nézd meg!

A srácok értetlenül álltak Márk döntése előtt, hiszen ő mondta el nekik, hogy saját elhatározásából számára befejeződött a tehetségkutató, és folytassák inkább ők a megmérettetést. Az előző héten már kiesett csapat tagjai nem tudtak felhőtlenül örülni példátlan lehetőségnek, előbb nekiálltak Márkot győzködni, hogy ne csinálja ezt. "Miután kiestünk, mi is próbáltuk tartani a lelket Márkban. Biztattuk, hogy csak magáért dolgozzon" - magyarázta az előzményeket Bence.

A Barátok közt után az X-Faktorban is feltűnt énekes lelkileg belefáradt a show-ba. "Nehéz volt vele úgy beszélni, hogy ne legyenek ott a kamerák, de sikerült. Kérdezgettük tőle, száz százalékig biztos-e benne, hogy ezt akarja. Próbáltunk beszélni a fejével" - árulta el Sziki, aki hangsúlyozta, hogy az nem jutott eszükbe, hogy nemet mondjanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.