X-Faktor Bozsek Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő döntést hozott Bozsek Márk. Az énekes csupán néhány órával ezelőtt jelentette be, hogy kiszáll az X-Faktorból.


Az énekes könnyek között búcsúzott mentorától, Geszti Pétertől, aki elfogadta a döntést. Hozzátette, abszolút alkalmasnak tartotta mentoráltját akár győzelemre is. A fiú azt nyilatkozta, hogy nem érzi magát elég erősnek a versenyhez, nem tud annyit adni az embereknek, amennyit szeretne. "Ritkán vagyok százszázalékig biztos a döntésemben, most sem. Lehet, hogy bánni fogom, de remélem, hogy lesz még lehetőségem arra, hogy megmutassam magam" - jelentette ki. Márk teljes nyilatkozatát az alábbi videóban nézheted meg:


Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója arról beszélt, Márk döntése merőben megváltoztatja a műsor menetét, ám hogy miképp, arról az elkövetkezendő néhány órában dönt a csatorna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.