Szandika kutyája súlyos sérüléseket okozott

kutya Éjjel-nappal Budapest celeb kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azt hittem, szétmarcangol az a kutya. Halálfélelmem volt" - mesélte a Blikknek Szalai Katalin, akit megtámadott az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának kutyája.

A Blikk megkérdezte az Éjjel-Nappal Budapestből már kiírt fiatal lányt, aki azt nyilatkozta, hogy a kutyáját az édesanyja sétáltatta, ám másként emlékszik a történtekre.

A megtámadott asszonyt meg kellett műteni, jelenleg is erős fájdalmai vannak, antibiotikumot szed, önállóan öltözködni sem tud - ráadásul ÉNB Szandika az oltási könyvet sem hajlandó bemutatni, így Katalinra akár egy hónapig tartó veszettség elleni injekciókúra várhat.
Elmesélése szerint késő este sétáltatta Winnie nevű westie-jét, amikor a sorozatban Szandika néven ismertté lett Moha Adrienn amerikai buldogja közeledett.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A kutyát a Szandika édesanyja sétáltatta - póráz nélkül.
- "Az egész környék retteg ettől a kutyától, mert neveletlen, és folyamatosan keménykedik a többi kan kutyával. Adrienn kutyája egyszerűen rátámadt az én westie-mre. Én azonnal ki akartam szabadítani a kiskutyámat, a buldog akkor kapta el az én kezemet. Nem mindenre emlékszem, csak arra, hogy már a földön voltam, amikor egy szomszéd leszedte rólam a kutyát" - mesélte Katalin. A megtámadott asszony feljelentést tett a rendőrségen.

"Az valóban igaz, hogy anyukám sétáltatta a kifejezetten békés amerikai bulldogomat. A hölgy többi állításán nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Nagyon örülök, hogy a hölgy elment a rendőrségre, mert így majd kiderül az igazság" - mondta Szandika a Life.hu-nak.

Ijesztően megcsúnyult az Éjjel-Nappal Budapest Ritájahttp://www.life.hu/szepulj/20131102-ejjelnappal-budapest-rita-halloween-sminkje.htmlMoziban szexelt az Éjjel-Nappal Budapest két sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20131025-dia-es-marci-az-ejjel-nappal-budapest-ket-sztarja.htmlPucérra vetkőzött az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20131001-kristof-az-ejjelnappal-budapest-szereploje-meztelenul-allt-modellt.htmlSokba kerül az Éjjel-nappal Budapesthttp://www.life.hu/szorakozz/20130911-az-ejjelnappal-budapest-cimu-sorozat-miatt-milliokra-buntettek-az-rtl.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.