Az énekesnő a TV2 Frizbi című műsorában megmutatta erotikus képeit és arról is vallott, három férfi volt az életében, akivel újrakezdené a kapcsolatát.

Zalatnay Sarolta nemrég erotikus képeket készíttetett magáról. Most pedig Hajdú Péter műsorában a kész naptárt is megmutatta, amiben a pikáns fotók láthatók lesznek. Az énekesnő szerelmi életéről is vallott. Kiderült, nem ment bele soha egyéjszakás kalandokba, és voltak férfiak az életében, akikkel újrakezdené.

Cini büszkén mutatta az elkészült naptártForrás: TV2

"Tizenegy éve volt, hogy férfimagazinban megjelentek rólam fotók. Azóta pedig nyüstölt egy cég, hogy csináljunk egy albumot. Ezért készültek az erotikus képek" - mesélte az énekesnő, aki szerelmi életéről is nosztalgiázott egy picit Péterrel. "Senkit nem csábítanék el senkitől, de a lányom apja az egyik, akihez visszamennék, csak majd jól fejbe ver, mert van egy jogász felesége. A másik a Freinreisz Karesz. Vele nem voltunk házasok, csak együtt éltünk. Minden megvolt: a zeneisége, a jófejsége, a nagy család lehetősége, értelmes volt, tehát minden stimmelt. Ott én voltam, aki azt mondta, hogy továbbmegy. Még Komár Laci is jó lett volna annak ellenére, hogy pofozkodós volt" - mesélte Cini, aki jelenleg egyedül él. "Nehéz szerelmet vagy fiút találni. Szeretem a korombeli zenészeket vagy bankárokat" – mosolygott Cini. „Az is lehet, hogy félnek tőlem. Nyitott könyv vagyok, mindent tudnak rólam, ez veszélyes lehet" - magyarázta Zalatnay.