aktfotó Zalatnay Sarolta Komár László TV2 exbarát szerelem Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a TV2 Frizbi című műsorában megmutatta erotikus képeit és arról is vallott, három férfi volt az életében, akivel újrakezdené a kapcsolatát.

Zalatnay Sarolta nemrég erotikus képeket készíttetett magáról. Most pedig Hajdú Péter műsorában a kész naptárt is megmutatta, amiben a pikáns fotók láthatók lesznek. Az énekesnő szerelmi életéről is vallott. Kiderült, nem ment bele soha egyéjszakás kalandokba, és voltak férfiak az életében, akikkel újrakezdené.

Cini büszkén mutatta az elkészült naptárt Forrás: TV2

"Tizenegy éve volt, hogy férfimagazinban megjelentek rólam fotók. Azóta pedig nyüstölt egy cég, hogy csináljunk egy albumot. Ezért készültek az erotikus képek" - mesélte az énekesnő, aki szerelmi életéről is nosztalgiázott egy picit Péterrel. "Senkit nem csábítanék el senkitől, de a lányom apja az egyik, akihez visszamennék, csak majd jól fejbe ver, mert van egy jogász felesége. A másik a Freinreisz Karesz. Vele nem voltunk házasok, csak együtt éltünk. Minden megvolt: a zeneisége, a jófejsége, a nagy család lehetősége, értelmes volt, tehát minden stimmelt. Ott én voltam, aki azt mondta, hogy továbbmegy. Még Komár Laci is jó lett volna annak ellenére, hogy pofozkodós volt" - mesélte Cini, aki jelenleg egyedül él. "Nehéz szerelmet vagy fiút találni. Szeretem a korombeli zenészeket vagy bankárokat" – mosolygott Cini. „Az is lehet, hogy félnek tőlem. Nyitott könyv vagyok, mindent tudnak rólam, ez veszélyes lehet" - magyarázta Zalatnay.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.