modell párkapcsolat Victorias Secret vetkőzés Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamerák előtt tilos a vetkőzés Rippel Ferenc fiatal kedvesének, aki arról álmodik, hogy egyszer a Victoria's Secret divatbemutató angyalaként lépkedjen végig a kifutón. Szerencsére, ott a modelleken van fehérnemű, így Rippelnek sem lehet kifogása.

Bányai Sára szívesen lenne a következő Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő, akik szerepeltek már a Victoria's Secret hatalmas felhajtással járó divatbemutatóján. A 18 éves lány elárulta, hogy már négy éve modellkedik, részt vett a Miss International Hungary és A királynő szépségversenyeken is, de nem az az álma, hogy korona kerüljön a fejére. "Elkészült a portfolióm, és már kaptam felkéréseket is, úgy néz ki, hogy jövő nyáron el is utazom Isztambulba vagy Indiába, hiszen folyamatosan járok castingokra, hogy beinduljon végre a nemzetközi modellkarrierem" - nyilatkozta a lány a Blikknek.

Sára egyik fotója a Miss International Hungary szépségversenyen

A 18 éves lányról eddig elsősorban nem a modellkarrierje miatt hallhattunk. Néhány hónappal ezelőtt, a Miss International Hungary szépségkirálynő-választáson összemelegedett az egyik zsűritaggal, Rippel Ferenccel, aki vissza is lépett a feladattól - igaz, akkor még másra hivatkozott. Rippel és exe házassága 2013 áprilisában ért véget, állítólag a szex miatt ment tönkre a kapcsolatuk. Rippel tavasszal költözött el volt feleségétől, aki azóta újra szerelmes. Vivient egyébként szintén egy szépségversenyen, a 2006-os Miss World Hungaryn ismerte meg, ahol az akkor 20 éves lány a Zichy Park Hotel szépe lett.

Rippel nagyon büszke, hogy ilyen csinos barátnője van és mindenben támogatja, egyedül egy dolog tilos Sára számára, a vetkőzés. "Nem szeretném, ha levetkőzne. Mindketten erkölcsös emberek vagyunk, és nem hiszem, hogy Sárinak le kéne dobnia a ruháit ahhoz, hogy felfigyeljenek rá, hiszen így is gyönyörű" - nyilatkozta Rippel a bulvárlap megkeresésésre, de hozzátette azt is, hogy egy Victoria's Secret fehérneműshow természetesen teljesen más, ott különleges darabokról van szó és a modellek sem mutatnak meg mindent magukból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.