Eva Rezesová tárgyalás elítélő határozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálos balesetet okozó szlovák nőt házi őrizetbe helyezték.

Házi őrizetbe helyezte a négy halálos áldozatot követelő ittas járművezetés miatt első fokon, nem jogerősen hat év fogházra ítélt Eva Rezesovát az ítélethirdetés után a Gödöllői Járásbíróság. A szlovák milliomosnő tavaly augusztus óta volt előzetesben.

Rezesová egy korábbi tárgyalásra érkezik Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Ügyvédje arra hivatkozva kérte a fogva tartás megszüntetését, hogy - figyelembe véve a 15 hónapja tartó fogva tartást és a kiszabott szabadságvesztés harmadolásának lehetőségét - már csupán 2 év 9 hónap van hátra a büntetésből. Ezután a bíróság elrendelte Rezesová házi őrizetét, amelyet egy a fővárosban erre előkészített ingatlanban kell töltenie, és nyomkövetőt kell hordania. Az ügyészség súlyosításért fellebbezett, továbbá az előzetes letartóztatás megszüntetése ellen is. Utóbbi azonban nem jogerősen is végrehajtható, így a vádlottról nyomban levették a bilincset – tudósít az MTI.

A négy ember halálát követelő ittas járművezetés miatt elítélt nő a tárgyaláson az utolsó szó jogán azt mondta, sajnálja, és mélyen együtt érez az elhunytak családtagjaival. A történtek számára sem egyszerűek, ezzel élete végéig együtt kell élnie neki és családjának egyaránt. Hangsúlyozta, változatlanul ártatlannak érzi magát, ezért ekkor még felmentését kérte a bíróságtól.

Kiborult és elsírta magát Rezesová a tárgyalásánhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-eva-rezesova-szlovak-milliardosno-elsirta-magat-buntetoperenek-targyalasan.htmlSzáguldozott és drogozott Rezesová?http://www.life.hu/legykepben/20130904-eva-rezesova-halalos-balesetet-okozo-szlovak-milliardosno-legutobbi-targyalasan-ujabb.htmlTagad a halálos balesetet okozó Rezesováhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-eva-varholikova-rezesova-szlovak-milliardos-birosag-ele-allt-a-vad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.