Az X-Faktor kiakadós mentorának nem kell kétszer szólni, ha az Illatos úti kutyák megsegítéséről van szó. Alföldi Róbert eddig minden évben szerepelt a jótékonysági naptárban, és az idén sem hagyhatta ki, pedig elfoglaltságai nehezen teszik lehetővé, hogy szabadidőt találjon.

Alföldi Róbert az idén is örömmel vállalta a Vigyél Haza Alapítvány felkérését a jövő évi, jótékony célú naptár elkészítéséhez, melynek teljes bevételét az árva és sérült kutyák gyógyítására, örökbe adásukra fordítják. Alföldi maga is nagy kutyabarát, egy 8 éves keverék lánnyal, Pankával osztja meg a lakását, ráadásul még egykori munkahelyére, a Nemzeti Színházba is magával vitte kedvencét. Alföldi annyira ragaszkodik a kedves kis négylábúhoz, hogy az RTL Klub székházában a tehetségkutató felvételei alatt az eb az öltözőben várja gazdáját.

Fotó: Miki Bemer

„Két próba között akadt egy háromnegyed órája Robinak, akkor rohant el, hogy Pihével, az ötéves pincsi lánnyal fotózkodjon.A kutyus porckorongsérvvel került az Illatos útra, majd alapítványunk gondozásába. A sikeres műtétet és rehabilitációt követően, nem sokkal a naptár fotózása után örökbe adtuk a kutyust" – mesélte lelkesen Óvári András, az alapítvány elnöke.