Medveczky Ilona táncosnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent megmutatott Medveczky Ilona, szinte semmit sem bízott a fantáziánkra. Fekete ruhájának nercből készült betétjein keresztül csak úgy hivalkodott a mellbimbója, amit eddig sohasem tett közszemlére.

Medveczky Ilonának ismét sikerült magára irányítania minden figyelmet. Az egyik heti bulvármagazin partiján szinte egy nagy semmiben jelent meg, amely nem túl rendhagyó módon fenékig fel is volt sliccelve. Hogy még sokkolóbb legyen a hatás, a szokásos combvillantás mellé mellbimbó-villantást is prezentált a 72 éves művésznő, méghozzá úgy, hogy semmit sem takart el holmi mellbimbótapasszal.

Kattints a képre, és nézd meg, hogy a többi magyar sztár mit viselt a partin! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Megkaptam az ukázt, hogy szexi legyek, hát tettem róla. Hároméves korom óta színpadon vagyok, nekem természetes, hogy minden figyelem rám irányul. Szinte nem is látom, nem veszem észre, hogy rám néznek, bámulnak. Amúgy tetőtől talpig felöltöztem, csak a demarkációs vonalaknál vagyok takarva nerccel. Én terveztem ezt a ruhát, nagyon régi darab, csak nem vettem fel, ugyanis senki sem kérte, hogy szexi legyek. Egyszer, úgy 20 évvel ezelőtt egy karácsonyi partin viseltem, de csak azok látták, akik jelen voltak. Nálam mindenfajta és -féle ruha van otthon, csak pénz nincs és férfi. A fiatal kísérőt viszont nem én hoztam magammal, itt kaptam. Az ajtóban várt, belém karolt, azt mondta, én leszek a partnere. A magazin főszerkesztője prezentálta, ugyanis nem jöttem volna el egyedül" - mondta el a magyar revü koronázatlan királynője, akinek még a földig érő bundájából is kikandikált a keble.

A Life.hu riportere arról faggatta a művésznőt, valódiak-e a keblei. A válasz a videóból kiderül:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.