Nem kell rettegnie Király L. Norbinak, hogy illetéktelen kerül a Pest környéki házának udvarára. Egy hete éjjel-nappal őrzik a házát.

Az X-Faktor énekese kiváló házőrzőt talált, pedig maga sem bízott igazán a bozontos, eleinte barátságos kutyusban. Nyolchónapnyi hosszadalmas és reménytelen várakozás után végre szerető családhoz került Buci, az 5 év körüli, közepes-nagy méretű kan kutyus, aki az Illatos úti gondozók félelmetes kedvence volt, -nagyon szerették, csak nem volt, aki örökbe fogadja, mivel agresszívnek tűnt - majd a Vigyél haza alapítvány gondozásába került.  Az életét Carlos néven folytató eb eleinte jól megtréfálta az énekest, aki házőrzőt, és nem szobakutyát keresett. Norbi kedves családja láttán azonnal eldobta magát és semmi jelét nem mutatta annak, hogy képes lenne a komoly feladatot ellátni. Norbiék mégis hazavitték és nem bánták meg. Bár a kutyus éjjel a lakásban alszik, nappal a postást már elrémisztette.

Forrás: Vigyál haza alapitvány

"Kép alapján szerettünk bele Buciba, az egész család, beleértve a mopszunkat,Tinkyt is, aki szintén eljött velünk őt megnézni. Az első és sikeres barátkozást látva hazavittük Bucit, aki most már a komoly Carlos névre hallgat. Carlos mindenkivel nyitott és barátságos volt: elfogadta a kisfiamat, a feleségemet, Nikit és az apró kutyusunkat is. Így hát izgalommal vártuk az első éjszakát, hogyan működik a dolog. Már éjjel elküldtük az örökbeadó alapítványnak az első fotót, ahol Carlos éppen velem pihent az ágyban. Ekkor már tudtuk, hogy minden rendben lesz! Carlosból néhány nap alatt igazi házőrző, ugyanakkor a családot rajongásig szerető kutya lett" - mesélte Norbi, aki csak ajánlani tudja mindenkinek, hogy vasárnap menjen el az Illatos úti ebtelep örökbefogadó napjára, ahol sok kutyus vár még szerető gazdára.