Zalatnay Sarolta sikkasztás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magából kikelve, szinte kiabálva kérte ki magának az ellene felhozott vádakat Zalatnay Sarolta a bíróságon. Volt barátnője, Mónika azt állítja, az énekesnő elsikkasztotta az állatvédők pénzét – írja a Bors.

Adott-e kölcsön közel kétmillió forintot Cininek a Csillagszem Állatvédő Alapítvány vezetője? Ezen folyt a vita a bíróságon. A volt barátnő azt állítja, Zalatnay az állatvédőknek segített volna ismertsége révén pénzt szerezni, de szerinte az énekesnő inkább vitte a pénzt.

A lízingelt Mercije elmaradt törlesztőrészletét fizette be először, az 500 ezer forint volt. Majd 400 ezer forintot kért a számlái befizetésére, karácsony előtt pedig egymilliót adtam neki, mert azt mondta, különben öngyilkos lesz, aztán jött 40 ezer forint benzinpénz.” – elevenítette fel Abonyi, aki szerint Cini végig azzal hitegette, lánya örökölni fog, majd abból az összegből kifizeti adósságait.

házitündér, Kikapcsolták a gázt Cininél, Zalatnay Sarolta TV2/www.sajtoszoba.tv

Zalatnay azt mondja, szó sem volt kölcsönről, ő úgy tudta, azért kapja a pénzt, mert sokat furikázik az alapítvány ügyeiben az autóval, sőt néha a megmentett állatokat is azzal szállította.

A történet külön pikantériája, hogy Abonyinak egy másik ügy miatt magának is a vádlottak padján kell ülnie: állatrablással vádolják. Korábban pedig sikkasztás és hűtlen kezelés miatt is nyomozott ellene az adóhatóság – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.