Fellebbent a  fátyol Zséda és Dombóvári Vanda kapcsolatáról. A két ismert fiatal anyuka egy gimnáziumba járt Szentesen, és Vanda nem repesett az örömtől, amikor Zséda megérkezett a művészképzőbe, tudta meg a Life. hu.

Felbolydult a szentesi gimnázium élete, amikor Zséda betette a lábát.

 „Kicsit megijedtem, amikor megérkezett ez a lány a suliba, nagyon irigyek voltunk rá. A gyönyörű tinit, akinek hosszú, fekete  haja és porcelán bőre volt azonnal Hófehérkének neveztük el. Onnantól fogva egyik lánynak sem termett babér, mindenki belé lett szerelmes” - nevetett vidáman Vanda, aki mai napig jó viszonyt ápol az énekesnővel, így ő mutatta be Zséda vadonatúj, jövő évi kalendáriumát. A sikeres énekesnő meglepetten hallgatta, hogy milyen becenevet kapott diáktársaitól, ő egészen másra emlékszik.

Life.hu

 „Nem Ciklámen Expressznek hívtak? Ugyanis az első napon sikerült egy olyan ruhát magamra öltenem, ami nem mindennapi volt a szentesi drámai tagozaton. Művészpalánták jártak oda, mindig fekete ruhákban, amelyekben lényeges volt, hogy ne kövesse az alakot. Mindeközben  én „Dirty dancing” fan voltam, nagyon tetszett a 60-as évek stílusa, ezért fekete alapon fehér pöttyös szoknyában, ciklámen színű tornacipőben, hason megkötött ingben libbentem be az ebédlőbe, ahol persze azonnal megfagyott a levegő, és mindenki engem bámult” emlékezett vissza Zséda, aki akkoriban nem csak énekelt, hanem színészkedett is, ugyanis a színházat, az irodalmat és a művészeteket mégkomplexen tanították a szentesi drámatagozaton. Egy év után viszont elhagyta a gimnáziumot , lecsapott rá a showbiznisz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 „Az első próbálkozásaim tanácsi esküvőkön történek Pápán, én voltam az a produkció, amit meg lehetett rendelni: a versmondó és daloló lány. Később éppen egy táborban énekeltem, amikor a kezembe nyomták egy énektanárnő telefonszámát, hogy ő tud segíteni nekem, ugyanis az én torkomban egy énekesnő van elrejtve. Bár akkor a színház volt az elsődleges mégis elmentem  Sík Olgi nénihez, akinek a zongoráján a leghíresebb magyar zenészek képei álltak, Katona Klári, Zorán, Presszer Gábor. Meghallgatott, majd anyukámnak csak annyit mondott, hogy a gyerek ezen a pályán fog maradni és fel kell költözni Budapestre. A mellette ülő fogadott fiának ezt súgta: ezt a kicsit fel kell venni, mert annyira akar,hogy elmegy máshoz és elrontják.Így lettem a tanítványa, eddig 14 évesen még senkit nem vett fel, ráadásul soha egy fillért nem kért tőlem a tanításért”- emlékezett vissza  a kezdetekre Zséda, akinek a karrierje ezután szárnyallni kezdett.