Szinte rácsodálkozik a karácsonyra Jakabos Zsuzsa úszónő, aki eddig mindig a medencéből esett be a karácsonyfa alá. A vállműtéte óta rehabilitálódó élsportoló életében először úgy készülhet a karácsonyra, ahogy azt a hétköznapi családok teszik.

 

Soha nem élte át a karácsonyi készülődést Zsuzsa, aki végre belekóstolhatott a karácsonyi vásárok hangulatába. Évek óta csak remélte, hogy egyszer ő is beszippanthassa a vásári sültek, frissen kivágott fenyőfa, a mézeskalács illatát.

Forrás: Just Creative

"A szüleimhez utazom Pécsre, ez lesz az első karácsony, hogy nem az ünnep előtti utolsó napokon érek haza, amikor már semmire sincs az embernek ideje. Még 20-án is sokszor rendeztek valamilyen versenyt. A karácsonyi készülődést ezért eddig sohasem éltem át, már vágytam rá, hogy jöjjenek a karácsonyi vásárok, hogy belekóstolhassak végre az ünnep hangulatába. Nyolcéves korom óta csak egy hónapot hagytam ki a sportolásból, most meg 3 hónapja nem edzettem. Vásárokra járok, sétálgatok, egyszerűen élvezem a jó hangulat, az illatokat. Karácsonykor mindig én gyújtom meg a gyertyákat, idén a szilvesztert még tűzijátékkal is feldobjuk" - osztotta meg velünk a sportolónő.